SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Yerde 5 Kaza!..

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir yakınlarında aynı yerde 1 günde 5 kaza oldu. Malatya İtfaiye Müdürü Hanifi Acar da yaralandı.. Kuluncak Cumhuriyet Savcı Güray Batur da, Hekimhan yakınlarındaki kazayı yara almadan atlattı.

AYNI YERDE 5 KAZA..
Malatya - Adana Karayolu'nun Doğanşehir İlçesi Tatari Deresi yakınlarındaki virajda meydana gelen buzlanma, araçların yoldan kayarak bazılarının takla atmasına neden oldu. Kazalarda 5 araç hasar gördü. Araçlarda bulunan 7 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Malatya'daki Hastanelere sevk edildiler.

Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü ve Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hanifi Acar yönetimineki 44 FD 733 plakalı otomobil devrildi. Kazada, Hanifi Acar ve Onur Yıldırım yaralandı.

Evrim Ülgen yönetimindeki 44 FS 307 plakalı araçın takla attığı kazada ise, Sümeyye Özgür ve Evrim Ülgen yaralandı.

Ali Akkol yönetimindeki 34 UMM 96 palakılı otomobil kazasında da, Mehmet Akkök, Ejder Bülbül ve Sıddık Doğan yaralandı.

Aynı yerde iki otomobil de kaza yaptı. Kendi çabalarıyla kurtulan bu araçlarda da maddi hasar meydana gelirken bu araçlarda ölen ya da yaralanan olmadı.

KULUNCAK SAVCISI..
Hekimhan Karaçayır Köyü Yassıbel mevkiinde ise, Bekir Doğan yönetimindeki 44..336 plakalı otobüs, 08.00 sıralarında Hekimhan yönüne giderken şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelen ve Kuluncak Cumhuriyet Savcısı olan Güray Batur yönetimindeki 33..005 plakalı araca çarptı. Bu kazada araçlarda hasar meydana geldi.

DİĞER KAZALAR..
Mimar Sinan Caddesi’nde E.K. yönetimindeki 44 FR 116 plakalı oto ile giderken, 11 yaşındaki D.G.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu. Yaralı kızın annesi sürücünün kusuru olmadığını belirtip şikayette bulunmadı.

Tevfik Temelli Caddesi alt kavşağında H.C. yönetimindeki 44 EA 778 plakalı oto ile giderken, R.F. yönetimindeki 44 FR 648 plakalı otoya arkadan çarptı. Hacada, H.C. yönetimindeki araçta bulunan M.T. ile diğer sürücü R.F. hafif yaralandılar. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Yamaç Mahallesi Petrol Caddesi’nde, G.M. yönetimindeki 44 M 0236 plakalı minibüsle giderken, yolda yaya yürüyen 72 yaşındaki A.D.’ye çarpıp yaralanmasına yol açtı.

Sivas Caddesi’nde V.D. yönetimindeki 23 AY 368 plakalı otoyla, aniden yola çıkan 14 yaşındaki M.Ç.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Hastane Caddesi’nde V.A. yönetimindeki minibüse bisikletiyle çarpması sonucu yaralanan 27 yaşındaki C.D. Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. C.D. ifadesinde, bisikletiyle minibüse çarptığını, kazanın kendi dikkatsizliğinden meydana geldiğini söyledi.

Çukurdere Mahallesinde C.Ç. yönetimindeki 44 T 0336 plakalı taksi, yola aniden çıkan 6 yaşındaki Ç.Ö.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Özalper Mahallesi Üçgen Park civarında D.D. yönetimindeki 44 AC 767 plakalı oto ile O.D. yönetimindeki 44 KC 443 plakalı otolar çarpıştılar. 767 plakalı otonun sürücü yaralandı.

Akçadağ Doğu Mahallesi’nde Ş.K. adlı şahıs 44 KA 150 plakalı arızalı kamyoneti çeken O.adlı şahsın yönetimindeki aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek bahçeye girmesi sonucu meydana gelen kazada yaralandı.

Darende ilçesi Hükümet Konağı civarında N.K. yönetimindeki 34 SM 609 plakalı araç, aniden yola çıkan 13 yaşındaki T.N.Y. adlı kız öğrenciye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Darende ilçesi Atatürk caddesi kavşağında M.K. yönetimindeki 44 HC 200 plakalı otoyla, aniden yola çıkan 18 yaşındaki M.D.’ye çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Dilek Kasabası Başpınar Mahallesi’nde Hamit Akıncı yönetimindeki 44..117 plakalı resmi otobüse, aynı yönde giden Ömer Kaplan yönetimindeki 44 .. 699 plakalı resmi otobüs arkadan çarptı. Kazada araçlar hasar gördü.

Malatya’dan Dilek Kasabası’na gitmekte olan Feridun Ada yönetimindeki 44 ..694 plakalı oto ile Selami Mahallesi mevkiinde, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için yavaşladığında, arkadan gelen Selami Fırat yönetimindeki 44..008 plakalı oto çarptı. Bu araca da yine arkasından gelen Abdulkadir Gür yönetimindeki 44..448 plakalı otonun çarptığı bildirildi. Zincirleme kazada yaralanan olmadığı, araçlarda hasar meydana geldiği bildirildi.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan Ali Serdal Kılıç yönetimindeki 06…75 plakalı araç, Doğanşehir Çığlık Köyü civarında, Cengiz Elmas’ın başında bulunduğu koyun sürüsüne çarptı. 7 koyun telef olurken, araç hasar gördü.

Erhaç Havaalanı yol ayrımında Yusuf Aydın yönetimindeki 44..991 plakalı oto ile giderken, aracı mıcıra kaptırınca devrildi. Aracın hasar gördüğü bildirildi.

Arguvan- Morhamam yolunda Ali Doğan yönetimindeki 44.. 926 plakalı araç, yolun sağ tarafında park halinde olan 34.. 26 plakalı araca çarpıp şarampole yuvarlandı. Kazada araçta bulunan Bekir Doğan yaralandı.

Doğanşehir Erkenek Beldesi Çamlıbel mevkiinde Şahin Eygi yönetimindeki 46.. 380 plakalı kamyon ile hatalı sollama yüzünden karşı yönden gelen Ayhan Elbir yönetimindeki 27… 333 plakalı otoya çarptı. Araçlar hasar gördü.

Fırıncı Köyü’nden Malatya’ya gelmekte olan Cengiz Sönmezç yönetimindeki 44.. 542 plakalı araç, şerit ihlali yüzünden Vahap Ödünç yönetimindeki 44.. 119 plakalı araçla çarpıştı, araçlarda hasar meydana geldi. Fırıncı Köyü mevkiinde bir süre sonra da, yolun kazadan kapalı olması yüzünden zincirleme kaza oldu. Bilal Yavuzer yönetimindeki 44.. 906 plakalı kamyon ile Malatya yönüne gelirken, yolda kaza nedeniyle duran Kadir Karaçolak yönetimindeki 20.. 431 plakalı araca arkadan çarptı. Bu araç da, öndeki Zeynel Kesmen yönetimindeki 44.. 155, o da Şükrü Ünver yönetimindeki 44 .. 831 plakalı traktöre arkadan çarptılar. Can kaybının olmadığı kazada araçlarda hasar meydana geldi.

Hanımınçiftliği Kasabası Belediye kavşağında Nuri Avcu yönetimindeki 44.. 412 plakalı araçla dönmek isterken, aynı yönde giden Hasan Altınay yönetimindeki 34.. 553 plakalı otoyla çarpıştı, iki araç hasar gördü.

FOTOĞRAFLAR: Doğanşehir'de 1 günde aynı yerde kaza yapan araçlar ve son fotoğrafta kazanın meydana geldiği bölgeden bir yol görüntüsü.. (FOTO: Cahit KAYGUSUZ- Doğanşehir)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız