SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Yerde Bir Kaza Daha

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:54:53
Aynı Yerde Bir Kaza Daha
A- A+ PAYLAŞ

2 RF-4E uçağının tepeye çarptığı yerde yol açma çalışması yapan Karayolları'na ait greyderin, 40 metrelik şarampoldan aşağıya kaydığı, operatörün kazayı yara almadan atlattığı bildirildi.

Salı akşamı Erhaç Hava Üssü'ne kuş uçuşu 17 kilometre mesafedeki Akçadağ İkinciler Köyü mevkiinde düşen, Genelkurmay'ın havada çarpışma değil, üsse doğru inişe geçerken, olması gereken irtifanın altında uçtukları için tepeye çarptıklarını bildirdiği uçakların enkazının bulunduğu bölgeye İkinciler Köyü'nden yol açmak için Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları iş makinelerinin çalıştıkları, ham toprak ve karlı olan bölgede, Karayolları greyderinin aniden 40 metrelik şarampola kaydığı, operatörün araçtan atladığı öğrenildi. Greyder, uzun çalışmalar sonucu şarampoldan çıkarıldı.

Uçakların pilot ve silah sistem subayları Hava Pilot Kurmay Binbaşı Salih Sezer  ve Hava Pilot Üsteğmen Yasin Atalay, Hava Pilot Üsteğmen Osman Onur Özkaya, Hava Pilot Üsteğmen Zeynel Özgür Özbahçeci'nin şehit oldukları uçak kazasında, araziye dağılan uçak parçalarının araçlarla Erhaç'a nakli için yol açma çalışması yapıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız