SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Yolda 5 Kaza, 1 Ölü 4 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

İstasyon Virajı ile Karakavak arasındaki bölgede meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Çukurdere'deki kazada ise 1 kişi yaralandı. Bu arada, yaralamayla sonuçlanan kazaların Şeker Fabrikası civarında meydana gelmesi, bu bölgedeki okulun öğrenci velilerinin sık sık eylem yapıp dile getirdiği "üst geçit" sorununun aciliyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

KARAKAVAK'TA 1 ÖLÜ..
Edinilen bilgilere göre, kaza Vakıflar Bölge Müdürlüğü yanında Ankara asfaltında meydana geldi. M.B, idaresindeki 38 SE 249 plakalı minibüsle seyir halindeyken yolun karşısına geçmeye çalışan Abdullah Üstündağ (71) adlı şahısa çarptı. Üstündağ, olay yerinde hayatını kaybetti.
Minibüs sürücüsü polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlandı.

ŞEKER FABRİKASI CİVARINDA 4 KAZA..
Öte yandan, İstasyon Virajı ile MAŞTİ arasındaki bölgede, aşırı trafik yoğunluğuna karşın araçların hız yapması yüzünden, Şeker Fabrikası civarında 4 kaza meydana geldi. Şeker İlköğretim Okulu öğrenci velilerinin, sıkça kaza meydana geldiği için üst geçit yapılmasını istedikleri, ancak bugüne kadar çözüm için somut bir adım atılmayan bölgenin, bir günde meydana gelen kazalar nedeniyle “tehlikeli” halinin ortaya çıktığı belirtiliyor.

İstasyon Virajı’nda R.E. yönetimindeki 44 KV 997 plakalı motosiklet ile Y.K. yönetimindeki 44 KF 256 plakalı oto, çarpıştı. Motosiklet sürücüsü yaralandı.

09.30 sıralarında Şeker Fabrikası önünde M.Y. yönetimindeki 44 AE 687 plakalı otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 31 yaşındaki H.P. adlı bayana çarparak yaralanmasına neden oldu.

Şeker Fabrikası önündeki ikinci kaza aynı akşam 20.15 sıralarında oldu. H.M. yönetimindeki 44 AF 528 plakalı otobüsten inmek isteyen 47 yaşındaki İ.H. adlı kadın, otobüsün tam duramaması sonucu düşerek yaralandı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Şeker Fabrikası önünde 22.30 sıralarındaki kazada ise, M.B. yönetimindeki 06 AE 8044 plakalı oto ile giderken, aniden yola çıkan 30 yaşlarındaki İ.G.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Bu arada, Çukurdere Mahallesi Vaizoğlu Camii civarında da S.T. yönetimindeki 44 KH 669 plakalı otoyla giderken, aniden önüne çıkan 9 yaşındaki M.A.Y. adlı çocuğa çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız