SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aynısını İstanbul'da Yapmaya Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2018-04-19 02:15:09
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un sağ bek oyuncusu İssam Chebake, ligde kalan haftalarda iyi sonuçlar alarak, ligi üst sıralarda bitirmek istediklerini söyledi.

Ligde kalan beş haftalık süreç içerisinde Beşiktaş ve Galatasaray karşılaşmalarından puan çıkarmak istediklerini ifade eden Chebake, “Son 5 maç bizim içinde çok önemli. 5 maçın içerisinde dışarıda oynayacağımız Beşiktaş ve Galatasaray maçı da var. Onlardan da puan koparmaya çalışacağız. İçerdeki maçlarımızı yenip, en iyi şekilde üst sıralarda bitirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Chebake, takımdaki geleceğine ilişkin, “Öncelikle transferden önce önümüzde kalan 5 maç için konsantre oluyorum. Zaten bu kulüpte bir sene daha sözleşmem var. Çok mutluyum bu kulüpte. Başkanımla oturup konuşacağız sene sonunda ona göre kararını vereceğiz” açıklamasında bulundu.

Beşiktaş deplasmanından puan çıkarmak istediklerini dile getiren Chebake, “İlk yarıda Beşiktaş ile berabere kaldık, çok iyi bir maç oynadık. Nerdeyse galibiyeti kaçıran taraf biz olduk. Aynısını İstanbul’da yapmaya çalışacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Harun (5 yıl önce)
    Yav Tahir arda ile adabayor malatya takımını satın alır. Boş ve cahil yorumlar yapmayın. Başakşehir lig ikincisi yenilmesi çokmu garip. Biraz kötü oynamış olabilir ama su yeni malatyaspor olarak kendini taraftar zanneden bazı insanların okadar cahil yorumları oluyor şaşırıyorum. Düne kadar kesin küme düştük diye bakarken boş yorum yapmayın.. destek olun olmuyorsanız zarar vermeyin bu takıma ve şehre. Susun
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (5 yıl önce)
    Başakşehir e maç ettiğiniz gibi oynarsaniz hiç sahaya çıkmayin
    0
    0
    Yanıtla