SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ayrı Bir Önem Veriyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:55:49
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan 41 yıl önce ayrılıp dev bir marka oluşturan Karaca ailesi, memleketi Malatya'da mağazasını yeniledi.

Karaca İcra Kurulu üyesi Sami Hotak, “Türkiye’de 96,yurt dışında 28 mağazamız, bin 100 bayimiz var. Karaca’nın sahipleri Malatyalılar. Bu nedenle Malatya mağazamıza ayrı bir önem veriyoruz. 5 yıl sonra Malatya park AVM'deki mağazamızı yeniledik.

Evlenme dönemindeki, yemek, takımı, çatal ve bıçak hepsi bir arada istiyorlar. Bizler de taleplere karşılık, kampanyalar yapıyoruz”

Malatyalı bir aile olan Karaca, 1973 yılında Arif Karaca tarafından İstanbul Eminönü’nde cam dekor atölyesi olarak faaliyete başladı” ifadelerini kullandı.

“Türk insanının kaliteli bir yemek takımına uygun şartlarda kolayca sahip olabilmesi için araştırmalar yapan Karaca, Fransa’nın Limoges bölgesinden elde edilen en kaliteli kaolin ile önce Fransada bir süre sonrada Tunus’taki fabrikasında porselen üretimine başladı” diyen Hotak, açıklamasını şöyle tamamladı:

“İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Samsun, Trabzon, Konya, Gaziantep, Mersin, Adana, Sakarya, İzmit, Tekirdağ, Denizli, Aydın, Bursa, Malatya, Erzurum, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Diyarbakır, Hatay şehirlerinde büyük ve seckin alışveriş merkezlerinde yer alan konsept mağazaların amacı mutfak gereçleri alışverişini keyifli bir hale dönüştürmektir.

2014 Yılında Reklamcılar Derneği ve Reklam Verenler Derneği nin ortaklaşa düzenlediği Effie ödül töreninde Dayanıklı Tüketim Kategorisinde rakiplerini geride bırakarak Altın Effie nin sahibi olmuştur.

Malatya Park AVM’de yenilenen mağaza konsepti ile hizmete hazır olan Karaca Mağazası, sürekli yenilenen modelleri ve ürün çeşitleri ile Malatya’lılar ile buluşmaya hazır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Arif karaca (8 yıl önce)
    İsmim Arif Karaca Almanyada Atv ekopazar temsilcisiyim adaşım Arif karaca ve yönetim kurulu nu tebrik ediyor en kısa zamanda İstanbul a gelip tanişmak istiyorum tebrikler ... Tel .00491622984444
    0
    0
    Yanıtla