SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ayrı Bir Onur'

A- A+ PAYLAŞ
AKP Genel Merkezi tarafından düzenlenen yarışmada, il belediyeleri arasında 1. olan Malatya Belediyesi'nden konu ile ilgili bir açıklama yapıldı.
Malatya Belediyesi'nin yarışmaya 'Eğitim ve Kültür Merkezi Projesi' ile katıldığının belirtildiği açıklamada;" AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından oluşturulan yarışma komisyonu üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda Malatya Belediyesi birinci seçildi. Malatya Belediyesi Eğitim ve Sanat Merkezi bünyesinde; Sanat Merkezi tarafından Ahşap Oyma, Ebru, Hüsn-ü Hat, Tezhip, Minyatür, Yağlı Boya, Kara Kalem, Bez Bebek, Heykel, Keman, Gitar, Bağlama, Piyano, Şan Eğitimi, El Sanatları, Temel Sanat Eğitimi, Kil Şekillendirme gibi 17 ayrı branşta 700 kişiye kurs veriliyor. Ayrıca Eğitim Merkezi tarafından sınavlara hazırlanmakta olan 600 öğrenciye dershane eğitiminin yanı sıra öğrenci ailelerine yönelik çeşitli seminerler de verilmektedir." denildi.
Malatya Belediyesi'nin yarışmada 1. olmasından mutlu olduklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, " Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak oluşturduğumuz Eğitim ve Kültür Merkezi Projesi'nin, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından il belediyeleri arasında birinciliğe layık görülmesinin mutlu olduk.Yatırım ve hizmetlerimiz bugüne kadar değişik alanlarda ödüllere layık görüldü. Ancak Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden ödül almak ayrı bir onur veriyor. Bugüne kadar almış olduğumuz ödüllerin yanı sıra sayın Başbakanımız' dan aldığımız bu ödül yatırım ve hizmetlerimizi gerçekleştirme noktasında bizlere büyük bir şevk veriyor, teşvik ediyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız