SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ayrı Noktalarda Ziyaretler

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya milletvekili adayları, esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Birinci sıra milletvekili adayı Mücahit Fındıklı'nın Ankara'ya dönmesi nedeniyle katılmadığı esnaf ziyareti programı çerçevesinde Ömer Faruk Öz Turgut Temelli Caddesi, Cemal Akın Milli Egemenlik Caddesi, Mustafa Şahin Tevfik Temelli Caddesi ve Öznur Çalık da Cezmi Kartay Caddesi esnaflarını ziyaret ettiler.

Malatya milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz'ün Turgut Temelli Caddesi ve alt geçit civarındaki esnafları gezerken halkın ilgisiyle karşılaştı. Esnafların sorunlarını da dinleyen Öz, 12 Haziran seçiminde halkın yine AKP'ye destek vererek tek başına iktidara getireceğinden kuşkusu olmadığını söyledi.

Cemal Akın da Milli Eğemenlik Caddesi'nde esnafları ziyaret edip,"Dualarınızı bekliyoruz"ifadelerini kullandı.

ÇALIK, CEZMİ KARTAY CADDESİNİ GEZDİ
AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, beraberindeki partililerle beraber Cezmi Kartay Caddesindeki esnafları tek tek gezdi. İşyerlerindeki esnaflarla caddeden geçen vatandaşlarla selamlaşıp hatırlarını soran Çalık, gelen istek ve talepleride not aldı. Çalık, babası Halit Bay'ın yaklaşık 50 yıl esnaflık yaptığı Cezmi Kartay Caddesi'nde her gelişinde rahmetli babasının yeniden anarak duygulandığını belirterek, esnaf ve vatandaşların ilgisinin çok güzel olduğunu belirtti. Çalık, seçim çalışmalarına aynı anda şehrin ayrı noktalarında birden adayların tek tek esnafları ziyaret etmesiyle başladıklarını ifade ederek, seçim sonucunun 6-0 olarak gerçekleşeceğini kaydetti.

Milletvekili adaylarının esnaf gezisine, AKP'li yöneticiler, il genel ve belediye meclis üyeleri ile parti ilgilileri de katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız