SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ayrıcalıklı Bir Bina..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, tamamlanma aşamasına gelen yeni belediye hizmet binasında incelemelerde bulundu ve yeni binanın personelin verimini de artıracağını söyledi.

Belediye Başkanının incelemelerine ilişkin Belediye Basın Bürosu şu bülteni yayınladı:

"Belediye Başkanı H.Cemal Akın, bitme aşamasına gelen ve çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği yeni Belediye Hizmet Binasında incelemelerde bulundu.

Malatya Belediyesinin çeşitli binalarda ayrı ayrı hizmet veren birimlerinin yeni Belediye Hizmet Binasına toplayacaklarını belirten Belediye Başkanı H.Cemal Akın, “Yeni Belediye Hizmet Binasındaki çalışmalar en kısa zamanda bitmiş ve binamız hizmet vermeye başlamış olacaktır” dedi.

“Yeni Belediye Hizmet Binası’nın ayrıcalıklı bir bina ve Malatya için farklı bir görünüm meydana getirdiğini belirten Belediye Başkanı H.Cemal Akın, “Binamızın çevresinde özelleştirme kapsamındaki bir kısım yerleri de Malatya Belediyesi olarak aldık. Binamızın doğusunda bir gruba ait 46 dönüm gayrimenkuller Malatya Belediyesine kazandırıldı. Bu kazanımla geniş bir yeşil alan yine burada teşekkül edilmiş olacak” dedi.

Akın, “Yeni hizmet binasında çalışacak olan arkadaşlarımızın hizmet verimi de artacak. Hemşerilerimiz bu güzel yerde belediye hizmetlerini daha iyi şartlarda alacaklar” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, çalışmalarda yardımını esirgemeyen çevre halkına, belediye çalışanlarına yüklenici firma çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.."

Bu arada, yeni binaya ilk olarak Fen İşleri Müdürlüğü'nün 10 gün içerisinde taşınacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız