SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Ayrılmamın Nedeni Parasal Sıkıntı''

A- A+ PAYLAŞ

ADANA-Malatyaspor'dan ayrılarak Konyaspor ile anlaşan golcü futbolcu Okan Yılmaz, Sarı-kırmızılı takıma veda etti.

Sarı-kırmızılı takımın Adana'daki kampında 2. Lig A Kategorisi takımlarından Mardinspor ile oynadığı hazırlık maçında forma giymeyen Okan Yılmaz, teknik direktör Ziya Doğan ve futbolcu arkadaşlarıyla vedalaştı.

Okan Yılmaz, İHA'ya yaptığı açıklamada yarın Konya'da olacağını ve küçük prüzlerin de giderilmesi halinde yeşil-beyazlı kulübe imza atacağını belirtti. Golcü futbolcu, "Devre arasında, Diyarbakırspor dahil 6-7 kulüpten teklif aldım. Ama maddi anlamda Konyaspor bonservisimi biraz daha fazla para verince, kendi menfaatlerimi de düşünerek teklifi kabul ettim. Malatyaspor'dan ayrılmamın tek nedeni parasal anlamdaki sıkıntıdır. Şimdiye kadar Malatyaspor formasıyla ter döktük. Artık Konyaspor'un profesyonel futbolcusuyum. Bundan sonra Konyaspor'un başarısı için ter dökeceğim. Profesyonellikte böyle şeyler olur" dedi.

Konyaspor'un büyük bir camia olduğunu ve ligde de iyi durumda olduğuna dikkat çeken golcü futbolcu Okan Yılmaz, "İnşaallah benim de katkılarımla Konyaspor'u hedeflediği yerlere taşırız. Malatyaspor'u da gözardı etmemek lazım. Sezon başında şansızlıklarımız oldu. Takıma yeni ve kaliteli oyuncular geldi. Bunların da takıma katkılarıyla çok iyi bir sezon geçireceklerine ve ligde hedefledikleri yerlere geleceklerine inanıyorum" diye konuştu.

2. Lig A Kategorisi'nde açık ara şampiyonluğa koşan eski takımı Bursaspor'un, her zaman Türkiye liglerinde söz sahibi olduğuna işaret eden Okan Yılmaz, "Bursaspor bu sezon yaptığı transferlerle de ses getirdi. Zaten Bursaspor her zaman favori olmuştur. Bu sene de büyük ihtimalle Süper Lig'e çıkar. Ama ben o defteri kapattım, dönmeyi düşünmüyorum" dedi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan da, Konyaspor'la anlaşan Okan Yılmaz'ın "adam gibi adam" olduğunu ve çok sevdiklerini, profesyonelliğinin gereği olarak da gitmesine saygı gösterdiklerini söyledi.

Göreve geldiği dönemde fiziksel eksiği bulunan Okan'ı sıkı bir çalışmayla formuna kavuşturduklarına işaret eden Ziya Doğan, "Okan, gittiği yerde çok başarılı olacak. Çünkü, fiziksel olarak yaptığımız testlerde de çok yükseğe çıktı. Ama biz ara transferde iki santrafor aldık, iki tane de elimizde vardı. Bu durumda kim gitmek isterse istesin kolaylık sağlamak gerekiyordu. Fakat, Okan'ı çok sevmiştik. Ancak profesyonellikte duygusallığa yer yok" diye konuştu.

FOTOĞRAF: Okan Yılmaz (ortadaki) arkadaşlarına veda etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız