SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ayrım Yapmadan Biraradayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:15:35
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bulunan Adıyamanlılar Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yönetim güven tazeledi. 

Adıyamanlılar Dayanışma Derneği Başkanı Melik Hüseyin Demirbay, yaptığı açıklamada, Malatya’ya Adıyaman ve çevre illerden gelen hastaların daha sağlıklı hizmet almaları için gerekli çalışmaları yapılarak hasta ve hasta yakınlarının mağdur olmamalarının sağlandığını, Malatya’da bulundukları süre içerisinde dernek yönetiminin ve üyelerinin her türlü fedakarlıkta bulunarak hemşehrilerine en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti.

Başkan Demirbay, Adıyaman Dayanışma Derneği'nin güçlü bir yönetim ve idare kadrosu olduğunu , dernek bünyesinde 13 yardımcı doçent, doktor ve profesörün, avukatların, işadamlarının bulunduğunu, kısacası hiçbir ayrım yapmadan Adıyaman sevdalısı farklı şahsiyetleri dernek bünyesinde topladıklarını söyledi.

Malatya Adıyamanlılar Dayanışma Derneği yönetimi şu isimlerden oluştu: "Dernek Başkanı Melik Hüseyin Demirbay, Başkan Yardımcısı Av. Muhammed Yalçınkaya, Başkan Yardımcısı Hüseyin Kıymaz, Genel Sekreter Hacı Ali Atayık, Üyeler Prof. Dr. Mehmet Durmuş , Doç. Dr. Abuzer Dirican, Yrd. Dr. Yüksel Toplu ve Battal Nergiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız