SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ayrım Yapmadan Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:49:37
A- A+ PAYLAŞ
 
Ankara Malatyalılar Derneği, Malatya'daki iş adamları ve bürokratlarla kahvaltıda bir araya geldi. 
     
Avşar Otel'de düzenlenen kahvaltıya, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fethi Altınyuva, PTT Başmüdürü Zekai Özcan, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı ile çok sayıda bürokrat da katıldı. 
     
Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Yakup Demir, burada yaptığı konuşmada, Malatya'ya 18-22 Nisan tarihleri arasında Ankara Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Malatya Günleri koordinasyon toplantısı için Malatya'ya geldiğini söyledi. 
     
Ankara'daki Malatyalı derneklerle, Malatyalı bürokratların bir araya gelmesi için bu toplantıyı düzenlediklerini belirten Demir, dernekler içerisinde ayrımcılık yapmadan, şahsi çıkarlara yol açacak bir duruma izin vermeden çalıştıklarını ifade etti. 
     
Malatyalı dernekler olarak pek çok çalışma yaptıklarını anlatan Demir, başkentte üniversite kazanan öğrencilere kayıtlarından kalacakları yeri sağlamaya kadar pek çok konuda yardımcı olduklarını belirtti. Demir, Ankara'da okumaya gelen Malatyalı öğrencilerin kendilerine başvurmalarını istedi. 
     
Malatyalı önemli isimleri anmak için de dernekler olarak programlar düzenlendiklerini belirten Demir, 5 bine yakın üyeleri bulunduklarını dile getirdi. 
     
Ankara Maltepe'de güzel bir dernek binası kurduklarını anlatan Demir, bir ihtiyacı, talebi, Ankara'da işi olan Malatyalıların kendilerine başvurabileceklerini ifade etti. Demir, ayrıca Malatyalıların www.malatyalılar.org ve www.malatyalılar.org.tr adresinden de kendileri hakkında bilgi edinebileceklerini kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız