SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ayrım Yapmadan Hizmet Verilmeli'

A- A+ PAYLAŞ

"İhtiyaca göre hizmet verilmelidir" diyen CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba "İl Genel Meclisi'nden beklentimiz, ayrım yapmadan en ücra köylere kadar hizmet götürülmesidir." ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclisi toplantısına katılan Ağbaba, "İl Genel Meclisi demokrasilerin olmazsa olmazlarıdır. İl Genel Meclisi devlet ile millet arasında köprü kurmuştur" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise, eski vekil Mehmet Şahin ile milletvekili Öznur Çalık'dan sonra meclislerini ziyaret eden 3. vekil olan Ağababa'ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Şavata, 5302 sayılı kanunun değiştirilmesi ve İl Genel Meclisi'ne yaptırım yetkisi verilmesi gerektiğini belirterek, "Biz karar alıyoruz, ancak alınan karar uygulanmayınca hesap sorma yetkimiz yoktur. İcranın başı Vali bey olduğu için, meclis sadece kararda kalıyor. Meclisin yaptırım müeyyidesi yoktur. Biz sadece bürokrasinin değil, demokrasinin hakim olmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.

 AĞBABA KÖYLERİ GEZDİ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 12 Haziran seçimlerinin ardından gerçekleştirdiği ilçe, belde, köy, mezra ve yayla ziyaretlerine devam ediyor.
 

Milletvekili Ağbaba, bu kapsamda Arapgir ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Malatya Milletvekili Ağbaba ve beraberindekiler Arapgir ilçesine bağlı Deregezen, Eşikli, Ulaşlı, Taşdelen, Yazılı, Onar, Alıçlı, Gözeli, Yeşilyayla, Suceyin, Sağıruşağı, Taşdibek, Eğnik, Çiğlir, Günyüzü, Boğazlı, Bostancık ve Çakırsu köylerini ziyaret etti. Ağbaba, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
"Kişisel menfaatlerinizi göz önünde bulundurmadan her zaman partimize sahip çıktınız. Bundan dolayı sizlere teşekkür etmek için geldim. Bu ne ilk gelişim ne de son gelişim olacak. Her zaman sizlerle beraber olacağım. Sizlere kapımız her zaman sonuna kadar açık. Günün her saatinde arayıp istek ve sorunlarınızı bize iletebilirsiniz. Gezdiğim köylerin hepsinde ayrımcılık söylemi ön plana çıkıyor. Biz köylere hizmet götürülmesin demiyoruz ama herkese eşit şekilde hakkının verilmesini talep ediyoruz. Bununda takipçisi olacağız. Her koşulda sizlerle birlikte olacağız. CHP'nin vereceği mücadele, demokrasi, barış ve özgürlük mücadelesidir. Bu mücadeleyi her zaman vereceğiz. Beni de her zaman bu mücadelede göreceksiniz. Sizlerin sorunlarını çözmek için 24 saat çalışacağız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız