SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ayrım Yapmadık Yapmayacağız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:52:56
'Ayrım Yapmadık Yapmayacağız'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Çok büyük bir gururla söyleyebilirim ki hiçbir yerde siyasi ayırım yapmadık, yapmayacağız” dedi.

Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Kuluncak ilçesini Sofular beldesi ile Karlık, Bicir, Alvar ve Karaçayır köylerini ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinledi.

Sofular beldesinin ziyaretinde konuşan Milletvekili Çalık, Sofular beldesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, “Maalesef hantallaşmış bir yapı vardı. O yapıyı sökene kadar çok ciddi sıkıntılar çektik. Normalde bırakın belde ile ilçe arasındaki yolu, ilçe ile ilçe arasında, ilçe ile il arasındaki yollar tek gidiş, tek gelişti. Nitekim halen sıkıntısı olan yerler var. Sorunları imkanlar ölçüsünde çözmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şuanda Türkiye’nin üzerinde oynanmak istenen çok büyük oyunlar var, bunu görüyorsunuz. Tüm dünyada oynanmak istenen oyunlar ve hedefte tek bir ülke var şuanda; Türkiye büyümesin, başını kaldırmasın, hasta adam olarak yatakta yatmaya devam etsin. Bakın 2011’den önce kimse bize karışıyor muydu, kimsenin sesi soluğu çıkıyor muydu? Hasta adam yatağında uyusun da yatsındı. Ama şimdi hasta ayağa kalktı, kişi başına düşen milli gelir 10 bin doların üzerine çıktı, 2013’de 30 bin dolar diyor, 2071’e hedef koydu, Ortadoğu’da ne kadar mazlum ve mağdur insan varsa onlara sahip çıkıyor. ‘Türkiye’nin başı çok dikeldi, bunun başını eğmemiz gerekiyor’ diyen taraflar var. Darbe yapmak isteyenler var. Gezi Parkında yürüyüp, Türkiye’nin üzerine yürüyenler var.”

Beraberindeki partililerle Karlık Köyüne geçen Çalık, burada köy meydanında vatandaşlarla sohbet toplantısı yaptı. Karlık Köyü’nde yapılan çalışmaları anlatan ve sorunlar ile talepleri dinleyen Milletvekili Çalık, “Malatya büyükşehir oluyor ve siz hem Kuluncak Belediyesi’ne oy kullanacaksınız hem de büyükşehir belediyesi için kullanacaksınız” şeklinde konuştu.

Bicir Köyü’nü ziyaret ederek köy meydanında vatandaşlarla sohbet eden Çalık, daha sonra köylülerle toplantı yaptı.

Çalık, toplantıda şu ifadeleri kullandı:

“10 yıl önce gittiğimiz her yerde kadınların bidonları sırtlarına alarak, su taşıyorlardı. Biz şimdi insanlarımızın yaşam kalitesini yükselttik. Yaşam kalitesini yükselmesi ile birlikte beklentilerde yükseldi. Şehirdeki yaşantıyı artık biz köylerimiz için istiyoruz.”

Bicir Köyü’nde yapılacak olan Bicir Göleti’nin yatırım programına alındığını belirten Çalık, göletin yapımı ile bölgedeki sulama suyu sıkıntısının da çözüleceğini ifade etti.

Çalık, “Başka partiye oy verdiler diye, biz o bölgeye hizmeti biz aksatmıyoruz. Her bölgemize eşit şekilde hizmeti götürmeye çalışıyoruz. Biz hizmeti götürürken, vatandaşımızın siyasi kimliğine değil, yaşadığı sorunu ne kısa sürede nasıl çözeceğimize bakarız. Bu anlayışı siyasi hayatımıza AK Parti kazandırmıştır” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Alvar Köyü’nü de ziyaret ederek, buradaki vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi. Düzenlenen toplantıda konuşan Çalık, “Çok büyük bir gururla söyleyebilirim ki hiçbir yerde siyasi ayırım yapmadık, yapmayacağız. Biz hizmet nereye gitmesi gerekiyorsa, hiçbir siyasi ayırım yapmaksızın orayı önceliyoruz. Bizim önceliğimiz adalet. Nerede eksik varsa, orayı tamamlamakla mükellefimiz” değerlendirmesini yaptı.

Milletvekili Çalık ve beraberindeki partili yöneticiler daha sonra Karaçayır Köyü’ne geçerek burada sorun ve talepleri dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız