SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ayrım Yapmayacağız'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, milletvekillerinin de katılımıyla seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Çakır'ın seçim çalışmalarıyla ilgili yayınlanan bülten şöyle:

"* Meyvecilik araştırma enstitüsü ziyareti
Ak parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, milletvekili Öznur Çalık, Meyvecilik araştırma enstitüsü müdürlülüğünü ziyareti.

Kurum çalışanları ve müdür Yaşar Zengin’i ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler veridi ve kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çakır, “Önemli bir park olanı olan bu yerin gen kaynağı nitelikli ağaçların korunarak bir bölümünün hayvanat bahçesi ve hayvan barınma merkezi olarak değerlendirilerek diğer alanların yeşil alan olarak muhafazası sağlanacaktır” dedi

* Fuzuli caddesi esnaf ziyareti
Ahmet Çakır, esnaf ziyaretlerine devam ederek, Fuzuli caddesi esnaflarının sorun ve sıkıntılarını dinledi.

* Akademi tatar genç spor kulübünü ziyaret ( spor gösterisi )
Ahmet Çakır akşam saatlerinde Akpınar aslantepe caddesinde bulunan Akademi tatar genç spor kulübü ziyaret etti. Kulüp başkanı Vahap Genç tekvando sunumu yaptı. Tatarspor kulübü başkanı Mustafa tatar, Ahmet Çakır’a, Ahmet Çakır yazılı tekvando elbisesi hediye etti. Türkiye federasyon başkanı Doç dr. Metin Şahin tekvando sporuna desteklerinden dolayı Milli hakemlerinden Engin Sarıkaya ile bir plaket gönderip, salon sporlarına desteklerinden dolayı plaket verdi.

Ahmet Çakır, yapılan sunumdan memnuniyetini dile getirdi, salondan bulunanların salon sporlarının üvey evlat muamelesi görmemesi için bizlere destek olun sözlerine seçildikleri taktirde destek olacaklarını özel çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Semt Eğitim Kültür ve Spor Merkezlerimizin yerel altyapı desteğini de alarak, başarıya endeksli destek projeleri üretilmesi için çalışmalarımız olacak. Ayrıca amatör spora desteğin de sistemli bir yapıya kavuşturulması sağlanacaktır dedi.

Encümen adaya adayları ile toplantı
* Dün akşam Mahalle toplantısı öncesinde Çobanoğlu restorantta bir araya gelen Ak Parti encümen aday adayları birlik ve beraberlik mesajları verdi. Toplantıya Ak Parti İl başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır, Milletvekilleri, Öznur Çalık, Mücahid Fındıklı katıldı.

Yapılan konuşmalarda; "Listeye giremeyen adaylarımız bizler için çok önemlidir, kızmadan gücenmeden bizlere desteklerini sürdüren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarda da desteklerinin devam etmesini bekliyoruz. Hizmet gönül işidir, Ak parti olarak Malatya için hep birlikte yolumuza devam edeceğiz."denildi.

* Zaviye mahallesi mahalle toplantısı
Dün akşam mahalle toplantısına AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, Mücahid Fındıklı, AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, encümen adayları ve partililer katıldı.

Mahalle muhtarı mahallenin sorun ve sıkıntılarını dile getirerek, Başbakanımız Ahmet Çakır’ı seçtiyse bizim ona destek olmamız gerekir diyerek, sorunlarının çözümü için Çakır’a destek olacaklarını ifade ederek, başarılar diledi.

Mustafa Şahin konuşmasında; “Seçime giren iktidar partilerinin nasıl bol keseden dağıttığını herkes çok iyi hatırlar. Akla hayale gelmeyen vaatlerin havada uçuştuğunu, seçimin arkasından bu milletin nasıl bedel ödediğini, bu millete nasıl bedel ödettirildiğini kamuoyu gayet iyi hatırlar. Seçim öncesi popülist politikalarla geçici bir rahatlama sağlarlar, seçimin ardından var güçleriyle hep kemer sıktırırlar. Bunların hiçbirisine tevessül etmedik. Bu millete fatura ödetecek hiçbir girişimde bulunmadık” dedi.

Öznur Çalık ve Mücahid Fındıklı konuşmalarında; 'Seçim sandığı ufukta göründü, siyasi partilere bir haller oldu' diyen milletvekilleri, bu partilerin, hiç hatırlamadıkları milleti şimdi hatırlamaya başladıklarını, hiç gündemlerinde olmayan meselelerin gündemlerine girdiğini söyledi. Hükümetin yaptığı icraatlardan bahseden milletvekilleri, Türkiye’nin dik duruşunun arkasında bu millettin desteğinin olduğunu söyleyerek, Ahmet Çakır’a desteğin devam etmesini istediler.

Ahmet Çakır konuşmasında; Hizmetlerde ayırım yapmadan, istişareye açık bir anlayış ile yolumuza devam edeceğiz. Kalabalık tarafından yapılan tezahürata karşılık olarak Çakır, Asil olan idare eder, aciz olan şikâyet eder, adi olan iftira eder diyerek, biz işimize bakacağız başkalarının ne yaptığı bizi ilgilendirmez dedi. Yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Ahmet Çakır, her geçen gün kimin Malatya için ne ifade ettiği ortaya çıkıyor dedi. Biz projelerimizi konuşacağız dedikodulara prim vermeyeceğiz. Küp içerisindekini dışına sızdır diyerek, neyi nasıl yapacağımızı halkımıza anlatacağız, popülist politika yapmayacağız dedi.

* Basın mensuplarıyla kahvaltı
Bugün sabah Ahmet Çakır düzenlediği basın toplantısıyla basın çalışanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda yapacağı çalışmalar ile ilgili olarak bir dosya sunan Ahmet Çakır, basın mensuplarıyla karşılıklı soru cevap şeklinde projelerini anlattı. 5 yıldızlı Malatya başlığıyla çalışmalarını sunan Çakır, beş yılın değil 20 hatta 50 yılın plan ve projelerini yaparak, hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade etti."

AKP adayının önceki gün yaptığı çalışmalara ilişkin bülten de şöyle:

"* MASKİ arıza şefliğine ziyaret
AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, encümen adayları, Malatya Belediyesi Maski su teknik arıza şefliğini ziyaret etti.

Ahmet Çakır, Malatya’nın su sorununun kalıcı çözümlerle giderilmesi ana hedef olacaktır. Malatya’nın öncelikle tüm su kaynakları tespit edilecek olup tüm veriler toplandıktan sonra kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerin tespiti yapılacaktır. Malatya’nın suyunun yetersiz olmasından değil düzenli idare edilemeyip adil dağıtılamamasından kaynaklanıyor. Her yöreye her beldeye nüfusa göre orantılı bir şekilde dağıtıp scala yöntemiyle su sorununu çözeceğiz, dedi.

* Malatya belediyesi Yerel Gündem 21 kadın meclisini ziyaret
AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Malatya belediyesi Yerel Gündem 21 kadın meclisini ziyaret etti. Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi sözcüsü, Ak Parti Türkiye genelinde büyük çalışmalara imza attı. Bu çalışmalarda Ak Parti belediye başkanları sayesinde oldu diyerek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ahmet Çakır Konuşmasında; “Ev hanımlarının ürünlerini pazarlama maksadı ile Alışveriş hareketliliğinin yüksek olduğu semtlerde, kent merkezlerinde, ziyaretçisi çok olan, tarihi ve kültürel yapıların çevresinde, park veya piknik yerlerinde pazarlama imkânı sağlayacağız. Bizler bu ülkeye hizmet için yola çıktık, temelimizde insana hizmet var, Malatya’da da Ak parti zihniyetiyle hareket edip insana değer vererek, hizmetlerimizi yapacağız. Bu hizmetleri gerçekleştirebilmemiz için mutlaka kurumsal bir anlayışı belediyemize getirmemiz gerekiyor. Malatya olarak çok farklı yerlerde olmamız gerekirken istediğimiz yerde değiliz. Biz katılımcı yönetim anlayışıyla aktif hale getirmek suretiyle Malatya’yı hak ettiği yere getireceğiz” dedi

* Battalgazi Mahallesi ve Göztepe Mahallesi mahalle toplantısı
Dün akşam Battalgazi Mahallesi ve Göztepe Mahallesi toplantısına Dün akşam AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, Mücahid Fındıklı, İhsan koca AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, encümen adayları, partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

Milletvekilleri konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verirdi. Geleneksel belediyecilik anlayışının artık iflas ettiğini belirten vekiller yeni bir dönemim başladığını ifade ettiler. . Biz ekip olarak popülizmden tamamen uzak olarak, modern bir şehir anlayışıyla, ben değil, biz anlayışıyla sizlerin desteğinizi bekliyoruz. Her insanımızın düşüncesi, teklifleri, istekleri ve önerileri istişare geleneğinden gelen bizim için çok kıymetlidir, diyerek güçlü olmak birlik ve beraberlikten geçer diyerek desteklerini istediler.

Ahmet Çakır konuşmasında; Belediyecilik sevgi işidir. Biz de bu göreve, Malatya’mızın aşığı, halkımızın sevdalıları olarak talip olduk. Sayın başbakanımızdan aldığımız güven ve enerji ile talip olduk ve bugünde sizlerin huzurunuza geldik. Belediyecilik şehir ve medeniyet tasavvurunu taşıyarak belediyenin görev ve sorumluluk alanlarında uzman insanlarla şehre ve sakinlerine hizmet etmektir. E- belediye uygulaması ile daha verimli ve süratli hizmet yapacağız. Beş yılın değil, önümüzdeki 20 -30 yılın plan ve projelerini yapacağız. Malatya’ya yeni alt merkezler yapmak süratiyle trafik sorununu rahatlatacağız. Ve yeni açılacak kuzey ve güney kuşak yollarının iki yıl içerisinde tamamlayacağız. Trafik akış planı ve 1/25 binlik yerleşim planını hayata geçireceğiz.
Şehirlerarası rekabet ortamını oluşturulacağız. Daha yapacak birçok projemizi hayata geçirmek için sizlerin desteklerinize ihtiyacımız var diyerek, desteklerini istedi.

* Orduzu belde belediyesi aday ziyareti.
Dün akşam Battalgazi Mahallesi ve Göztepe Mahallesi toplantısından sonra AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, Mücahid Fındıklı, İhsan koca AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, encümen adayları, partililer ve mahalle sakinleri orduzu belde belediye başkan adayının seçim bürosunu ziyaret etti. Yoğun bir ilgi ile karşılanan partililer sevgi gösterileriyle coştu.
Yapılan konuşmalarda gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür eden vekiller, bu coşku bu destek olduğu sürece daha çok hizmetler gelecektir. Merkez Orduzu Beldesi Cumali Ekin, konuşmasında duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

* Uğur sanayi sitesi esnaf ziyareti
Bugün sabah saatlerinde uğur sanayi sitesi esnaflarını ziyaret eden, Ahmet Çakır sorun ve sıkıntılarını dinledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız