SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ayrımcılık Yapmıyor'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu'nu ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu, Çalık'a ziyaretinden teşekkür ederek, "Sorunlarımıza karşı hep duyarlı olmuştur. Malatya'nın bir bayan milletvekili olması, Malatya'nın görüntüsü açısında çok önemli. Sorunlarımıza karşı, siyasi ayrımcılık yapmadan yaklaşmaktadır" dedi.

Çalık ise, "Hepimizin ortak amacı, millete hizmettir. Millete hizmet etme konusunda kurumları hizmet amacı olarak görüyoruz." diye konuştu.

Çalık, Anayasa değişikliği paketinin TBMM'den geçmesini de önemli olduğunu belirterek, "Çok önemli görüşmelere imza attık" dedi.

GENÇLERE ÖNERİLER..
Bu arada AKP Malatya milletvekili ve partinin MKYK üyesi Öznur Çalık, gençlerin sürekli kendilerini geliştirmelerini ve kendilerine bir yol haritası çizmelerini tavsiye etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Gençlik Kurulu tarafından gerçekleştirilen tecrübe ve deneyimlerin paylaşıldığı tecrübe paylaşımı toplantılarına katılan Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Genç MÜSİAD üyelerine tavsiyelerde bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Malatya Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Yunus Akçin, 7. yılını kutlayan Genç MÜSİAD'ın, Türkiye ve dünya üzerindeki teşkilatlanma yapısı ve her yıl artan başarı çizgisi ile genç sivil toplum kuruluşları arasında emsal teşkil ettiğini dile getirdi.

Tecrübe Paylaşım Toplantısına konuk olan Milletvekili Öznur Çalık, gençlerin hedefleri doğrultusunda kararlılıkla ilerlemelerini, kendilerine güvenmelerini tavsiye ederek, siyasi yaşamından örnekler verdi.

Milletvekili Çalık, sosyal hayatta, özellikle gençlerde özgüven eksikliğinin bulunduğunu, bunun önüne geçilmesi gerektiğini, gençlerin ve genç girişimcilerin kendilerine güven duymaları gerektiğini bildirerek, azimle ve çok çalışarak her türlü zorluğun üstesinden gelinebileceği, gençlerin sürekli kendilerini geliştirmelerini ve kendilerine bir yol haritası çizmelerini tavsiye etti.

Çalık, tecrübelerden ve deneyimlerden faydalanılmasının gençlik için çok önemli bir konu olduğunun altını çizdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız