SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ayrımsız Hizmet' Sözü

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) adayı Mehmet Yaşar Çerçi, 4 mahallenin sakinleriyle düzenlediği ortak toplantıda, seçilmesi halinde ayrım gözetmeksizin hizmet sunacağını bildirdi.

SP'den Çerçi'nin toplantısına ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi mahalle toplantılarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Belediye Başkan Adayı Çerçi, Cevherizade, İstiklal, Farhadiye, İzzetiye Mahallelerinde Ortak Toplantı yaparak Yıldız Düğün Salonunda bir araya geldiler.

Çerçi burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında “Mühendis olarak 15 yılı yönetici olarak en son Telekom Başmüdürülük görevi yaptık. Beş yıl gibi bir dönemde Malatya Belediye Başkanlığı yaptık Bu süre zarfında Malatya ya Elimizdeki bütün imkân ve kaynaklarını en ufak bir şekilde İsraf etmeksizin beş kuruşunu bile çar çur etmeden Malatyalı hemşerilerimize hizmet ettik.

Bizden önce on beş yılda yapılan hizmetleri bizim dönemde biz bu hizmetleri artırarak beş yılda yaptık dedi.29 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Malatyalı hemşerilerimizin bize bu görevi verdiklerinden bizlerde hemşerilerimizle birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler bu hizmetleri yaparken insanlarımızı bir birinden ayırmayarak eşit bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı M.Yaşar Çerçi, Cevherizade, İstiklal, Ferhadiye, İzzetiye Mahallelerindeki toplantısından sonra Koyunoğlu Mahallesine geçerek burada Mahalle sakinlerle bir araya geldi. Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı M.Yaşar Çerçi, Koyunoğlu Mahallesine gelirken Mahalle sakinleri tarafında büyük bir coşkuyla karşıladılar.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı M.Yaşar Çerçi, Koyunoğlu Mahallesinde Mahalle sakinlere yaptığı konuşmasında şöyle dedi. Çerçi, Kıymetli hemşerilerim sizlerin de bildiğiniz gibi ben yirmi yıl gibi Devletimizin çeşitli yerlerinden görev aldım ve bu görev aldığım yerlerde görev sürecimden bu görevleri en iyi bir şekilde yerine getirdim. Yine Beş yıl gibi bir süre sizlerin sayesinde Belediye Başkanlığı yaparak Hemşerilerimize hizmet ettim. Bizler bu hizmetleri yaparken hiç kimseyi kırmadan, ayrım yapmadan en iyi bir şekilde hizmet ettik.” dedi.

Diğer yerlerde olduğu gibi konuşması devamlı alkışlarla kesilen Çerçi, Konuşmasını şöyle sürdürdü. “ Bizler yeniden hemşerilerimize hizmet etmek için bu yola çıktık. Yapılacak bu hizmetleri en iyi bir şekilde hemşerilerimizin desteğiyle ve hep birlikte Malatya’mıza hizmet edeceğiz dedi. Hemşerilerimize yapılacak hizmetler ise insanlarımıza eşit bir şekilde davranarak bir birinde ayırmayarak her Mahallemize hizmetleri ve yapılacak yatırmaları en iyi bir şekilde yapılacaktır” dedi.

Çerçi, Malatya Belediyesine gelen parayı belediyelere nüfus başına gönderilir, Herkes eşit bir şekilde paylarını alarak gelen bu parayı da en iyi bir şekilde kullanarak hemşerilerimiz hizmet edilecektir dedi. Aldığınız o payı insanların yaşadığı mahallere ve iş yerlerinin bulunduğu yerlere eşit bir şekilde adil bir şekilde dağıtmak zorundasınız, Size ister oy versin ister oy vermesinler sizler bu hizmetleri yapmalısınız.

Çerçi, Bizlerin döneminde bizler hemşerilerimizin arasında ayrımcılık yapmadan her kesime eşit bir şekilde hizmet ettik. Bundan sonrada her hemşerimize eşit mesafede hizmet edeceğiz.

Sosyal belediyeciğin gereği olarak da şehrimizin bütün fakirini, Dulunu, yetimini fukarasını iyi bir şekilde tanıdık. hem muhtarlarımızda hem de teşkilatlarımızda o mahallemizin okulun müdürlerinde camii hocalarından bilgileri alarak harmanladık bunları hak edenler insanlarımızı tespit ederek acil ihtiyacı olan fakirlerimizi birinci derece diye onları her ay yardımlardan faydalandırdık. Yine ikinci derecede olan Fakirlerimizi ve 3 ayda bir üçüncü derece fakirlerimizi 12 ayda bir faydalandırdık. Bir çok insanlarımız yeşil kart sahibi yeşil kartın ilaçlarla ilgili geçerliliği olmadığını öğrendik hemen bir sağlık poliklinik kurduk.

Belediyemizin bünyesinde açtığımız sağlık polikliniğinden 6 doktor getirdik ve ilaç kampanyası yaptık, depolanırımız doldu taştı fukara ve yoksul insanlarımız oralarda muayene oldular. de ilaçlarını ücretsiz olarak aldılar. Bizler insanlarımıza seçimden seçime değil beş yıl boyunca o insanlarımıza hak ettikleri yardımları ve yine sosyal yardımları ulaştırmaya çalıştık Bu yaptıklarımız çalışmaları herkesin bildiği gibi hemşerilerimizin takdirini alarak bu hizmeti hemşerilerimize sunduk “dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi’ye siyasi partilerden destek gelmeye devam ediyor. Son olarak bugün Genç Parti İl Başkanı Mahmut Çiftehan, merkez ilçe başkanı Şirzat Bekir Öztürk ve beraberindeki heyet ile birlikte Sadet Partisi il binasında düzenlenen toplantısı ile kamuoyuna yerel seçimlerde Malatya da Çerçiyi destekleyeceklerini taahhüt ettiler.

GP DESTEĞİ..
Toplantıda Mahmut Çiftehan Çerçinin belediye başkanlığı döneminde Malatya halkına yaptığı üstün hizmetlerden dolayı Genç Parti İl Teşkilatı olarak 29 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde Mehmet Yaşar Çerçi’ye her türlü desteklerini sunacaklarını ifade ettiler.

Destek ziyaretinde konuşma yapan Saadet Partisi belediye başkan adayı Çerçi yönetim anlayışlarında halka hizmeti hakka hizmet olarak telaki ettikleri için hizmetlerinde şimdiye kadar hiçbir etnik ayrım yapmadıklarını bundan sonra da yapmayacaklarını dile getirerek Genç Parti il başkanı ve teşkilatına teşekkürlerini bildirdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız