SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ayşe Öğretmen Kurtarılamadı

A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde doğum yaptıktan sonra beyin kanaması geçirmesi sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden genç öğretmen, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, 1 ay önce doğum yapan Gölbaşı Yavuz İlköğretim Okulu resim-iş öğretmeni Ayşe Atalay Karacaer (29), doğumdan bir hafta sonra beyin kanaması geçirdi. Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğretmen Karacaer, ilk önce Gaziantep Tıp Fakültesi'ne oradan da Ankara İbn-i Sina Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan tedavilerin ardından sağ tarafı felçli olarak taburcu edilen genç öğretmen, bir süre sonra fenalaşarak kaldırıldığı Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetti.

İlkin ismini verdiği bebeğine doyamadan hayata veda eden Ayşe Atalay, Gölbaşı Yeni Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından belediye mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Ayşe Atalay'ın eşi Beden Eğitimi Öğretmeni Cem Karacaer, cenaze töreninde ayakta güçlükle durdu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız