SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trabzonlu Aytaç Kara EYMS’yi Bekliyor

0
Güncellendi - 2017-06-14 17:27:21
Trabzonlu Aytaç Kara EYMS’yi Bekliyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Listesinde bulunan futbolcularla görüşmelerini sürdüren sarı siyahlı yönetimin, Trabzonspor’da forma giyen Aytaç Kara ile ilgilendiği belirtildi.

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Doğu Anadolu ekibi, kadrosuna Süper Lig’den takviye yapmak için kolları sıvadı. Ligin sona ermesinin ardından listesinde yer alan futbolcularla temasa geçen sarı siyahlılar, ön libero için Trabzonspor’da forma giyen Aytaç Kara ile görüşüyor. Karadeniz ekibinin Kara’nın kiralık olarak Evkur Yeni Malatyaspor’a gönderilmesine sıcak baktığı öğrenilirken, 24 yaşındaki genç oyuncusunun sarı siyahlı takımdan gelecek teklifi beklediği ileri sürüldü.

Aytaç Kara için Evkur Yeni Malatyaspor’un yanı sıra Kayserispor’un da devrede olduğu belirtildi. İki kulübün genç oyuncunun transferi için Trabzonspor ile masaya oturması bekleniyor.

24 yaşındaki İzmir doğumlu ve 1,85 metre boyundaki Aytaç Kara ön libero mevkiinde forma giyiyor. Yan mevki olarak merkez orta saha ve sağ bekte de forma giyebilen genç oyuncunun Trabzonspor ile 30 Haziran 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Eskişehirspor’dan Trabzonspor’a transfer olan Kara, 55 karşılaşmada görev alırken, 2 gol atarken, 1’de asist yaptı.

Ferdi Durdu / Yeni Malatya Gazetesi- Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    İle yapar ama elimizi çabuk tutmamız lazım talibi çok
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    takıma katkı sağlıyacak adamları almak lazım.bu seçme işini en iyi hoca yani ertuğrul sağlam yapar .alınacak futbolcular hoca ile birlikte değerlendirilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (6 yıl önce)
    tarihinde ilk defa süper lige çıkan ne demek!!!!!! malatya ilk defamı süper lige çıktı???? düzeltelim lütfen...
    0
    0
    Yanıtla
  • tarihinde derken Malatya değil, Yeni Malatyaspor kastedilmiştir.
    0
    0
    Yanıtla