SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aytaç Kara'ya Ceza Yolda

0
Güncellendi - 2018-03-19 21:24:46
Aytaç Kara'ya Ceza Yolda
A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor maçının 36. dakikasında Teknik Direktör Erol Bulut tarafından oyundan çıkarılınca, kulübede bu karara sert şekilde tepki gösteren Aytaç Kara’ya yönetim tarafından ceza verilmesinin gündemde olduğu ifade edildi.

Maçın ardından yönetimin görüşme yaptığı genç futbolcunun oyundan alındığı esnada ortaya koyduğu tepkinin teknik heyete karşı olmadığını söylediği belirtiliyor.

Teknik Direktör Erol Bulut’un da sahada istediklerini yerine getirmediği ve oyun disiplinine sadık kalmadığı için oyundan aldığı öğrenilen Aytaç ile ilgili yönetime ceza alması yönünde rapor vereceği ifade ediliyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • BABA (6 yıl önce)
    Aytaç'ın hareketi yanlış ama Quresma, Şenol hocaya neler yaptı hatırlatırım. Zor günlerdeyiz fevri olmanın alemi yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (6 yıl önce)
    Aytaç ı çıkaran hoca intihar etti Aytaç saha da geziyor elinden geleni yapıyor böyle çocuklar küstürülmemeli buğra 3. Lig futbolcusu saha da ne yaptı hiçbirşey bir kişi eksik oynadık diallo yu mu oynayalım bu çocuğu küstürüp yazık günah hattinden fazla başarısız transferler var az onlar ı yazın fornolle yi yazın diallo yu dia yı barazet i Gilbert yu doria yı bu oyuncuları yazın bırakın takıma katkısı olan oyuncularla uğraşmayı
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Aytaç Trabzonda bırakılmalıydı.sahada adeta formaları karıştırmış gibiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Dolap dönmeye başladı,getirdiğiniz oyuncular süre alamayınca,lig sonuda yaklaşınca,kendilerini gösterme çabasına teknik kadro,yönetimide ortak edip,yalçın ayhan örneği gibi bir olumsuzluk peşindeler..............
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (6 yıl önce)
    Trabzondan Malatya ya gelen ne oyuncusu nede hocası Tutmuyor .Bunu daha önceki yıllarda gördük.Olmuyor.Bize ters geliyor.
    0
    0
    Yanıtla