SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aytaç Trabzon'la Sözleşmesini Feshetti

0
Güncellendi - 2018-07-02 16:57:20
Aytaç Trabzon'la Sözleşmesini Feshetti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatyaspor'un formasını giyen orta saha oyuncusu Aytaç Kara, Trabzonspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Kara'nın Evkur Yeni Malatyaspor ile görüşeceği ileri sürülüyor.

Geçen sezon Evkur Yeni Malatyaspor’da kiralık olarak forma giyen Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Aytaç Kara, kulüp yönetimiyle yaptığı görüşme sonrası karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Bordo mavililerin, Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar'ın transferinde takasta kullanmak istediği Kara'nın sözleşmesini feshetmesinin ardından yeni iddialar gündeme gelmeye başladı.

Sosyal medya hesabında, Trabzonspor'da oynadığı dönemde yaşadığı gol sevincini, profilinde ise Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla attığı gol sonrası verdiği asker selamı fotoğrafı duran Kara'nın Evkur Yeni Malatyaspor ile bir görüşme yapacağı ileri sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatyaspor'un formasını giyen Aytaç Kara, 29 karşılaşmada görev aldı. 2 bin 172 dakika sahada kalan Kara, 4 gol kaydederken, 5 de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Aytaç ı kesinlikle istemiyoruz.Trabzonspor maçında yaptıkları yenilir yutulur cinsten değildi.Böyle tipler takıma kötü örnek olur.zarar verir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (5 yıl önce)
    Aytaç Erol Hoca nedeniyle gelmez. Geçen sezon çok sorun yaşadılar. Gelirse iyi olur. Takımda görmek istediğimiz isimlerden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Aytaç tekrar alınmalı,Malatyayı seviyor,burda kalsın iyi oynarsa Milli Takıma seçilir inşallah...........
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (5 yıl önce)
    Aytaç alınmalı,geçen sezon büyük katkısı oldu kesinlikle geri dönmeli düşüncesindeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Raphael Holzhauser söz vermişti ne oldu? Bu adami sorun bi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen ordamısın yönetim çoktan unuttu aytaç kalmalı yürekli bir çocuk artı diallo fornolle dia. Barazet derhal gönderilmeli saymiş olmuş olduğum isimler takımda. En yüksek ücret alan oyuncular
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafak (5 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    saymış olduğun isimlere enyüksek maaşı veren bu yönettim değilmiaytaçmı yürekli trabzon maçınada bizi mahvetti fornelle ertaçtan kaliteli en azından takımı satmıyor tff şikayet etmiyor adam kötü kalece değil diallo aytaçtan kaliteli barazite gene öyle dia sakattı oynamadı gerçekçi olun bu adamları kimse almazsa anca oynatmak lazım başka türlü yönetim kendşi düşünmeli bunları nerden nasıl aldı
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    arada hataları olabilir hatasız kul olmaz. istekli azimli istikrarlı bir futbolcu bende düşünülmesi hatta alınması lazım ama yönetim ne düşünür bilmem. görcez geçen seneki yabancılar elden çıkamıyor bedavadan yiyip içiyo maaş alıyorlar. gelecekler nasıl olacak görcez bekliyoruz haydi hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla