SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ayvalı'ya Kültür Merkezi

0
Güncellendi - 2018-02-23 05:50:06
Ayvalı'ya Kültür Merkezi
A- A+ PAYLAŞ

İlçelerde sosyal hayatın canlanması amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Kültür Merkezleri her geçen gün daha da yaygınlaşıyor.

İlk başta ilçe merkezlerinde yapılan kültür merkezleri, kalabalık mahallelerde de hayata geçiriliyor. Daha önce belde olan Darende ilçesinin Ayvalı Mahallesine Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür Merkezi yapılıyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 4 bin 100 m2’lik bir arsa üzerine yapılan kültür merkezinin oturum alanı 400 m2, toplam kapalı inşaat alanı ise 800 m2’den oluşuyor.

Bodrum+zemin kattan oluşan Kültür Merkezi projesi içerisinde; 4 adet atölye, çay ocağı, su deposu, idari bölümler, çok amaçlı salon, mescit, lavabo gibi bölümler bulunuyor.

Kaba inşaatı bitme aşamasına gelen kültür merkezi, ince imalata hazır hale getirildi. Elektrik ve mekanik imalatı yüzde 50 oranında tamamlanan merkezin bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • batuhan (6 yıl önce)
    Bırakın ilçe merkezlerini beldelere kültür merkezi yapılırken Akçadağ kültür merkezi hala çözüme kavuşmadı sene 1992 de temel atılmış 26 yıl olmuş hala inşat olarak duruyor lütfen ya yapın ya yıkın yenisini yapın güya Kültür müdürü Akçadağlı yazık eğer gerçekten nüfus kütüğünde Malatya ve Akçadağ yazıyorsa bence tek soron temelinin chp li kültür bakanı Fikri sağlar döneminde atılması inşatına o zman başlanması başka bir nedeni yok bugüne kadar yapılmamasının
    0
    0
    Yanıtla