SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ayzabar Adaylığını Açıkladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:57:03
Ayzabar Adaylığını Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ
Abdulvahap Ayzabar, CHP Merkez İlçe Başkanlığı için aday olduğunu duyurdu. 
 
Basın toplantısı düzenleyen Ayzabar, "CHP'li bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim ve hayatım boyunca solcu, sosyal demokrat bir anlayışla hareket ettim. Gençlik yıllarımda 1980 öncesi emekten, emekçiden, işçiden, yoksuldan yana olan Devrimci bakış açısıyla yetiştim. Ve hala bu anlayışımı sürdürmekteyim. İstanbul Ortaköy Eğitim Enstitüsü’nden mezun oldum. Çeşitli illerde öğretmenlik yaptım. 1989 yılında memleketim Malatya’da Yaşar Öncen İlköğretim Okulu’na atandım. Bir yıl sonra aynı okulda müdür yardımcısı oldum. Yaşamım boyunca hep yoksuldan, mağdurdan, kimsesizden, dışlanandan yana oldum. Bu özelliklerimi bilen o dönemki SHP Milletvekili ve yöneticilerinin ısrarıyla beni Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atadılar. Yaklaşık 12 yıl boyunca bu görevimi sürdürdüm. Görevim süresince daima mağdurun yanında oldum.partililerimiz ,delegelerimiz bu görevi bana layık görürlerse, biliniz ki partiyi hep beraber yöneteceğiz." ifadelerini kullandı. CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Abdulvahap Ayzabar'a başarı dileklerini illetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız