SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Az Bütçeyle Buralara Geldik'

A- A+ PAYLAŞ

Orduzuspor'un antrenörü Hasan Çelik, yeni bir yapılanmaya girdiklerini söyledi. Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde (BAL) Malatya'yı temsil edecek üç takımdan biri olan Orduzuspor'un 12 transfer yaptığı belirtildi.

Antrenör Çelik; "Bölgesel Amatör Futbol Ligine girebilmek için sadece teminat mektubu pürüzü var. Bu pürüzü de, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir ve Orduzu Belediye Başkanımız Cumali Ekin'in büyük katkılarıyla Çarşamba günü gidereceğiz.Biz, ilçe ve belde takımlarının buralara gelmesi için öncü olduk. 10 bin TL'lik bütçeyle buralara geldik. Orduzuspor'un alt yapısında yetişen gençlerin Malatya'da ne yapabileceğini göstermiş olduk. Benden önce Orduzuspor'a emek vermiş olan hocalarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hocalarımızın da katkılarıyla bu başarıyı elde ettik" diye konuştu.

Çok sayıda transfer yaptıklarını söyleyen Çelik, "Malatya'yı BAL liginde üç takım temsil edecek. Bu takımlardan birisi de Orduzuspor. Kendi gençlerimizden kurulu bir iskeletimiz var. Bu iskeleti bozmadık. Bunun yanında 12 tane de transfer yaptık. Takıma kattığımız futbolcularda gençlerden oluşuyor. Yeni Malatya Spor'un alt yapısında forvet mevkiinde oynayan Yusuf Kaygusuz'u aldık. İstanbul Avcılar'da forma giyen Furkan Tetik'i kadromuza kattık. Bartınspor'dan Samet Bozduman ile anlaştık. Ardahanspor'dan Burak Emre'yi kadromuza kattık. Sivas Kangal'da forma giymiş Ferhat Ördek ile anlaştık. Battalgazispor'dan İsmail Topal'ı kadromuza kattık. Bunun yanında kaleci olarak ta Eren Gözetlik'i kadromuza kattık" dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız