SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Az Kalsın Kaosa Sokacaklardı'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ ilçesinin Ören ve Bahri beldelerinde vatandaşları ve esnafları ziyaret ettiler.

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve Malatya milletvekili adayları Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Cemal Akın, Ömer Faruk Öz, Şanal Tosun ve parti yöneticileri toplu halde Ören ve Bahri Beledelerinde ziyaretlerde bulundular.

Ziyaretler esnasında konuşan Milletvekili Adayı Cemal Akın, "Dünyada Türkiye'nin itibarını yüceltmek istiyorsak, ülkemizi güçlü kılmak istiyorsak, Başbakanımızın elini güçlü kılmamız lazım. Şu an dünyanın gözü kulağı bizde, bizi örnek alıyorlar. O zaman bizim önder olabilmemiz için güçlü bir iktidarı hedeflemeliyiz" dedi.

Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise yaptığı konuşmada, "Ne olduğu belli olmayan, mafya ile derin güçler ile omuz omuza olanlar, balyozlarda, Ergenekonlarla adı sanı bulunanlar, millete tuzak kuranlar boş durmuyor. Ya bunlara oy vereceksiniz, ya da milletin kendisi olan Ak Partiye oy vereceksiniz. Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceksiniz" ifadelerini kaydetti.

Milletvekili Mücahit Fındıklı ise "12 askeri cunta anayasasını ne kadar değiştirirsek değiştirelim, olmuyor. Gördünüz az kalsın Türkiye'yi kaosa sokacaklardı. 12 Hazirandan sonra anayasayı adeta çöpe atıp yepyeni, milletin anayasasını yapacağız. Bunun için de oylarınızın bölünmemesi gerekmektedir. Milletin iktidarında millete rağmen hiçbir şey olmayacaktır" şeklinde konuştu.

Milletvekili Ömer Faruk Öz, vatandaşların mera sıkıntısı olduğunu bildirmesi üzerine, vatandaşlara söz vererek Mera sorununun çözülmesi için Malatya Valisi ve yetkilileri ile görüşeceğini söyledi. Milletvekili Öz AKP Hükümetinin ve kendisinin hiçbir siyasi Parti ayırımı yapmadan tüm Malatyalıların vekili olduğunu, hizmet noktasında hiçbir siyasi görüş ayırımı yapmaksızın hizmet ettiğini ve edeceğini belirtti.

AKP'lilerle görüşen Ören Belediye Başkanı Aziz Bakır kendisinin Ören sorunları için her Ankara'ya meclise gittiği zaman Ömer Faruk Öz'ün ilgisiyle karşılaştığını Ören Beldesinin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini özellikle Ören'e yapılacak Spor Kompleksi için Ömer Faruk Öz'ün yaklaşık 750 bin TL ödenek çıkarttırdığını söyledi.

Milletvekili Adayı Şanal Tosun ise başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Malatya adaylarının diyalogunu anlattı. Tosun Malatya'nın Başbakanı üzmediği mesajını duyduklarını söyledi.

ÖZ KERMESTE..
Malatya Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz Malatya Umut Eğitim Gönülleri Derneği (UMUT-DER),in geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak olan ''Hayır Çarşısı''nı ziyaret etti

Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz yoğun Akçadağ ziyaretlerinin ardından akşamda Malatya Kernek Parkındaki UMUT-DER’in düzenlemiş olduğu Kermesi ziyaret ederek vatandaşlar ve kermesi düzenleyen üyeler ile bir araya geldi.

Malatyalıların yoğun ilgi gösterdiği Öz’e Malatya’ya ve Malatyalılara verdikleri hizmet ve katkıdan dolayı teşekkür edildi.

Kermesi düzenleyen üyeler elleriyle yaptıkları yemekleri ve tatlıları Milletvekili Öz’e ve vatandaşlara ikram ettiler.

Malatya Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz , UMUT-DER’in düzenlemiş olduğu Kermesi gezerek Dernek üyelerinin el işi göz nuru ile işledikleri ürünlerden , alış veriş yaparak derneğe katkı sundu. Kermes hakkında dernek üyelerinden bilgi alan Ömer Faruk Öz, memnuniyetini yetkililere ilettikten sonra teşekkür ederek kermesten ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız