SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Az Laf, Çok İş..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP; Malatya'daki seçim sonucu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, sonucun halkın bir kez daha AKP'nin yanında olduğunu gösterdiğini açıkladı.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, beraberinde seçimi kazanan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı ve İhsan Koca ile il binasında basın toplantısı düzenleyerek, sonuç değerlendirmesi yaptı.

İl Başkanı Mustafa Şahin seçimden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederek, seçim sonucunda 1 il, 7 ilçe ve 26 belde olmak üzere toplam 34 belediye başkanlığını kazandıklarını İl Genel Meclisi'nde ise 41 üyeden 32'sini, Malatya Belediye Meclisi'nde ise 37 üyeden 28'ini aldıklarını belirtti.

Belediye Başkanlığını kazanan Ahmet Çakır ise "Seçimin tek galibi milletimizdir. Hayalimizdeki ve rüyalarımızdaki Malatya'sını inşa edeceğiz. İnşallah, 2014'de Kentsel Dönüşümüne hız vermiş, kentsel tasarımda belli bir estetiği yakalamış, alt yapı ve fiziki problemlerinin üstesinde gelmiş, trafiği sorun olmaktan çıkmış, gelişimini çevre merkezlere de kaydırabilmiş, yeşil Malatya ismi ile özdeşleşmiş, özlenen o buz gibi suyuna kavuşmuş, daha temiz, daha düzenli, sosyal kültürel, sportif aktivitelere doymuş, ekonomik kalkınmasına hız kazanmış, bölgenin hatta Türkiye'nin cazibe merkezi haline gelmiş, daha huzurlu, daha mutlu, yaşayacağımız bir Malatya'yı Malatyalılara bırakırım" dedi.

Milletvekili Mücahit Fındıklı, AKP'nin siyasetteki seviyesinin Malatyalılarca takdir edildiğini belirterek, bundan sonrada hizmetlere durmadan devam edileceğini kaydetti.

Milletvekili Öznur Çalık'da, "Malatya bir kez daha bize güvenerek omuzlarımızdaki yükü arttırmıştır. Bundan sonra da çok daha yoğun çalışacağız. Malatya Belediye Meclisi'ne ilk kez 4 bayan üyenin de girmesinden dolayı da çok mutlu oldum" diye konuştu.

Milletvekili İhsan Koca ise, "Seçim Başbakanımızın elini güçlendirmiştir. Seçimin sonucu milletimizin AK Partiye ve Başbakanımıza olan teveccühünün bir yansımasıdır" dedi.

Bu arada, Belediye Başkanlığını kazanan Ahmet Çakır, mazbatayı alır almaz öncelikle bir yol haritasını ortaya koyacaklarını söyleyerek, "Biz az konuşacağız, çok çalışacağız" dedi.

Öte yandan, AKP il binasını önüne üzerine AK yazan bir koyun getirilerek kurban edilmek istendi. AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, seçim sürecinde tahrik edildiklerini ve seçimi sonucunda bir kurban keseceklerini belirttiklerini aktararak, bugün bu adaklarını yerine getirmek istediklerini söyledi. Çakır ise, sokakta kurban kesilmesini istemeyerek, kurbanın bir hayır kurumuna gönderilmesini istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız