SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Az Parayla Çok İş Yapacak' Futbolcu Kriteri

0
Güncellendi - 2016-01-08 21:15:42
'Az Parayla Çok İş Yapacak' Futbolcu Kriteri
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Özatilla, takıma katkı sağlayacak ve takımı en iyi şekilde temsil edecek futbolcuları kadrolarına katmak için çalıştıklarını söyledi.

Takımın Antalya Side'deki ikinci etap kampında bulunan Özatilla, kamp çalışmalarının verimli geçtiğini ifade etti.

Özatilla, takıma yeni katılan oyuncularla birlikte kampta denemeye aldıkları futbolcuların da olduğunu kaydederek, istişare ederek takımın için en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Acele etmeden iyi transferler yapmak istediklerini dile getiren Özatilla, "Az parayla çok iş yapan, çok koşan, iyi futbolcuları transfer etmek istiyoruz. Allah'ın izniyle bunu başaracağız. Takımımıza yakışacak, katkı sağlayacak ve takımımızı en iyi şekilde temsil edecek futbolcularla görüşüyoruz. İyi futbolcuları kadromuza dahil edip, ikinci yarıda daha iyi bir performans ortaya koyacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

-Tempo arttı-

Alima Yeni Malatyaspor'da devre arası kamp çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İkinci yarıya iyi başlamak isteyen sarı kırmızılılar, teknik direktör İrfan Buz yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor.

Günü çift antrenmanla geçiren futbolcular, deyim yerindeyse askeri bir eğitime tabi tutuluyor. İkinci yarı için güç ve kondisyon depolayan futbolcuların hırslı ve istekli oluşları ise teknik heyeti memnun ediyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Şafak Tamer Mor (8 yıl önce)
    Allah yardımcınız olsun kulüp yöneticileri bu işler hem parayla hem özverili çalışmayla oluyor bizlerde bunu hem takip ediyor ve yaşıyoruz malatyasporda ikinci yarı inşaallah iyibir takım izleriz.
    0
    0
    Yanıtla