SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Azami İstifade Ettik'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:23:01
'Azami İstifade Ettik'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Gürsel Özbey, Ankara’da katıldıkları seminerden azami istifade ettiklerini bildirdi. 

Malatya Ticaret Borsası Meclis Kurulu Üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından meclis üyelerine yönelik, 3 günlük Ankara’da düzenlenen bilgilendirme seminerlerine katıldılar.

MTB Başkanı Gürsel Özbey, Meclis Başkanı Akif Baştürk, Meclis Başkan Yardımcısı İdris Payza, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Budak, Meclis Üyeleri Abdullah Sağlam, Mehmet Şerefhanlı, Ahmet Duran, Kenan Karadağ ve Ahmet Eroğlu’nun katıldığı 3 gün süren seminerlerde TOBB’un verdiği hizmetler, Türkiye ekonomisindeki gelişmeler ve sağlanan teşvikler ele alındı. Ayrıca kişisel gelişim konularına da yer verildi.

Sözü edilen seminer hakkında bilgi veren MTB Başkanı Gürsel Özbey, seminerden azami istifade ettiklerini belirterek, “Seminerler ile Meclis Üyelerinin TOBB’u ve iştiraklerini daha yakından tanımaları ve hizmetlerinden daha çok yararlanmaları, ülke ekonomisi hakkında daha kapsamlı bilgi sahibi olmaları ve güncel konular hakkında akademik bilgilerle buluşmaları amaçlandı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Meclis Üyeleri Bilgilendirme Toplantıları’na katıldı. Yaptıkları hizmetlerden dolayı meclis üyelerine teşekkür eden Hisarcıklıoğlu, insanlara iş ve aş imkanı sağlayan işverenlerin çok değerli bir misyon üstlendiklerini, hayatta bundan daha güzel bir şey olmadığını ifade etti" diye konuştu.

Özbey şunları söyledi:

“Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, programın ilk günü meclis üyelerine hitap ederek, bilgilendirme programının amacını ve önemini anlattı. Akreditasyon çalışmaları ve 5 yıldızlı oda kavramı üzerinde duran Hisarcıklıoğlu, “Bu belgeyi almakla ve 5 yıldızlı oda olmakla iş bitmiyor. Sürekli aynı kalitede hizmet verebilmek için denetimler her zaman devam ediyor.” Demiştir. TOBB Başkanımız, bizlere son derece yararlı çalışmalar yaptıklarını bildirdi.“

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız