SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Azerbaycan'la İşbirliği

A- A+ PAYLAŞ

Azerbaycan Bakü Üniversitesi Hastanesi'ne İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından karaciğer nakli programı için eğitim desteği verilmesi konusunda işbirliğine yönelik olarak ön görüşme yapıldığı bildirildi.

Konuya ilişkin İnönü Üniversitesi'nden yapılan açıklama şöyle:

"Azerbaycan Bakü Üniversitesi Gümrük Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Gulam Rustemov, Gümrük Hastanesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nuru Bayranov ve Turgut Özal Tıp Merkezi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’i ziyaret ettiler.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’in makam odasında gerçekleşen ziyarette, Azerbaycan Bakü Gümrük Hastanesi’nde karaciğer nakli programının başlatılması için İnönü Üniversitesi ile işbirliği sağlanması konusunda ön görüşmeler yapıldı.

Turgut Özal Tıp Merkezi’nin sağlık alanındaki gelişmelerini yakından takip ettiklerini belirten Azerbaycanlı cerrahlar kendi hekimlerinin, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nden bir çok alanda faydalanabilmelerini sağlamak için Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ile görüşme yaptıkları ifade ettiler.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ise Azerbaycan Bakü Gümrük Hastanesi ile işbirliği yapılmasının kendilerini son derece memnun edeceğini belirterek, yapılan görüşmelerin her iki kurum için olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını söyledi.

Ön görüşmeleri gerçekleşen işbirliği çalışmaları sonuçlandığı takdirde Azerbaycan Bakü Gümrük Hastanesinden Turgut Özal Tıp Merkezi’ne eğitim amaçlı asistan gönderilecek. Ayrıca Bakü Gümrük Hastanesi’nde karaciğer nakli gerçekleştirilebilmesi için üniversitemizden destek alınacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız