SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Azılı Hırsız Kaçamadı

A- A+ PAYLAŞ

İş merkezi bekçisinin şüphelendiği ve kovalamaca sonucu polisin yakaladığı şahıs, "azılı hırsız ve cezaevi firarisi" çıktı.

Malatya'ya trenle geldiği ve henüz herhangi bir vukuat işlemeden yakalandığı belirtilen, üzerinde de ayrıca 40 metreye yakın halat çıkan i.K. adlı zanlıyla ilgili polis açıklamasında şöyle denildi:

"30.08.2009 günü saat:06:00 sıralarında Dabakhane Mahallesi A. İş Merkezi bekçisinin şüphelendiği şahıs Asayiş Şube Müdürlüğümüz sivil ve resmi ekiplerimizce kovalamaca sonucu bahçe duvarından atladığı yerde yakalanmış, yakalanan İ.K. isimli şüpheli şahısın yapılan GBT kontrolünde Ankara-Sincan-Altındağ, Bilecik-Bozüyük, Balıkesir-Ayvalık, Bursa, Eskişehir, Çanakkale, Muğla, Tokat, Sakarya, Burdur, Denizli, Kahramanmaraş ve Isparta gibi farklı il ve bölgelerde ev ve iş yerinden hırsızlık suçlarından toplam 69(altmış dokuz) adet sabıka kaydının olduğu ayrıca şahsın halen 2 adet Isparta, 2 adet Eskişehir, Muğla, Tokat illerince Hırsızlık suçlarından ve Ayaş Açık Cezaevi Firarisi olarak da ARANDIĞI, Hırsızlık suçundan Eskişehir ilince 7 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edilmiştir.

Hırsızlık amacı ile ilimize Demiryolu ile geldiği öğrenilen şüphelinin üzerinden sırt çantası içinde çeşitli marka cep telefonları, 30-40 m. uzunluğunda halat ip ile birlikte muhtelif eşyalar çıkmış olup, henüz ilimizde suç işleyemeden yakalanmıştır. Hakkındaki 7 adet Ev ve İşyerlerinden Hırsızlık suçlarından Arama Kaydı bulunan şüpheli aynı zamanda cezaevi firarisidir.

İ.K. isimli şahıs 30.08.2009 günü Adli Mercilere çıkartılmış ve sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak İlimiz E Tipi Cezaevine teslim edilmiştir.

Halkın huzur ve güveninin sağlanmasını öncelikli olarak gören ve bu uğurda özverili bir şekilde çalışma düsturunu prensip edinen Polisimiz Malatya halkından alacağı destek ile daha etkin ve verimli bir şekilde mücadelesini devam ettirecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. Ve http://mail.tr.net.tr. İhbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız