SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Azmin Zaferi"

0
Güncellendi - 2018-07-19 02:47:40
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Avrupa U18 Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye'ye bronz madalya kazandıran atletizm sporcusu Özgür Topsakal ile bir araya geldi. Fındıklı, Topsakal'ın kendilerine büyük bir gurur yaşattığını ifade ederek, "Ben bu başarıdan dolayı başta sporcumuzu ve antrenörlerini kutluyorum. İşte azmin zaferi diyorum. Yaş itibariyle gençler kategorisinde olması gelecek yıllarda daha çok uluslararası müsabakalarda madalyalar getireceğinin göstergesidir" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor'un milli atletizm sporcusu Özgür Topsakal, Macaristan’ın Györ kentindeki düzenlenen Avrupa U18 Atletizm Şampiyonası’nda 10 bin metre erkekler yürüyüşünde bronz madalya kazandı.

Erkekler 10,000 metre yürüyüş mücadelesinde iki İtalyan atlet Davide Finocchietti (45:01.33) ve Aldo Andretti (45:03.50) altın ve gümüş madalyayı alırken, üçüncü sırada Fransız Matteo Puc 45:03.69 ile finişe geldi. Ardından da Özgür Topsakal 45:09.22 ile dördüncü olarak son çizgiye ulaştı. Ancak Türkiye’nin itirazı üzerine son turda üçüncü ihtarını aldığı için pit-stop’a girmesi gereken Fransız atletin süresine bir dakika eklenince Özgür Topsakal bronz madalyaya terfi etmişti.

Türkiye'ye bronz madalya kazandıran milli atlet, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ile bir araya geldi.

Fındıklı, Topsakal'ı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek, "Özgür Topsakal'ın Avrupa U18 Atletizm Şampiyonası’nda  çok önemli bir derece elde etmesi gurur verici bir tablodur. Ancak bu derece sürpriz değildir. Zira hem Özgür hem de diğer yürüyüşçü atletlerimiz uzun ve azimli bir çalışma programı uygulayarak yılmadan çalışmalarını antrenörlerimiz kontrolünde sürdürmekte idiler. Ben bu başarıdan dolayı başta sporcumuzu ve antrenörlerini kutluyorum. İşte azmin zaferi diyorum. Yaş itibariyle gençler kategorisinde olması gelecek yıllarda daha çok uluslararası müsabakalarda madalyalar getireceğinin göstergesidir. Böyle bir sporcunun ilimizde yetişip Avrupa Şampiyonasında üçüncülük gibi bir derece elde etmesi bizleri çok sevindirdi" diye konuştu.

Atletizm İl Temsilcisi Mahmut Aluçluer ise "Bu başarılarının arkasında yıllardır disiplinli ve özverili çalışmalar var. Bu başarıları almamızda bize il müdürlüğünün de bir çok emeği var. Bize verdikleri destekten dolayı Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı daha sonra Avrupa U18 Atletizm Şampiyonası’nda dereceye giren Özgür Topsakal'a çeşitli sportif hediyeler verdi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Branşlarında böyle başarılı sporcuları ,Tebrik etmek,takdir etmek,desteklemek lazım , kardeşimizin yolu açık olsun,Sayın Müdürüm M, Sadi FINDIKLI,Sizede bir teşekkür borçluyum,Böyle başarılı sporcu kardeşimizi onurlandırdığınız için ...
    0
    0
    Yanıtla