SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Azmiyle Süper Ligin Yolunu Tuttu

0
Güncellendi - 2018-07-12 05:27:09
Azmiyle Süper Ligin Yolunu Tuttu
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı hakem Ata Yıldırım, 2018-2019 sezonunda Süper Lig Yardımcı Hakemi olarak görev yapacak.

1984 Malatya doğumlu olan Yıldırım, futbol hakemliğine, 2003-2004 sezonunda Malatya’da açılan hakem kursu sonrasında aday hakem olarak başladı.

2004-2005 sezonunda il hakemliğine geçiş yapan Yıldırım, 4 sezon Malatya amatör küme müsabakalarında görev aldı.

2006-2007 futbol sezonu sonunda İl Hakem Kurulu tarafından C Klasman Yardımcı Hakemliğine teklif edilen Yıldırım, Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen atletik test, yazılı sınav ve mülakatlar sonucunda C Klasman Yardımcı Hakemliğine terfi etti.

Ata Yıldırım, 7 yıl 2. ve 3. Lig müsabakalarında yardımcı hakem olarak görev aldıktan sonra 2013-2014 futbol sezonu sonunda Üst Klasman Yardımcı Hakemliğine terfi etti ve 2 sezon Üst Klasman Yardımcı Hakemi kadrosunda görev aldı.

2015-2016 futbol sezonu sonunda Üst Klasman Hakemliği kadrosunun Süper Lig ve A Klasman olarak ayrılması neticesinde A Klasman Yardımcı Hakem kadrosunda görevlendirilen Yıldırım, 4 sezon TFF 1. Lig müsabakalarında görev aldı.

Yıldırım, 2017-2018 futbol sezonu sonunda  Merkez Hakem Kurulu tarafından klasmanların belirlenmesi sonucunda Süper Lig Yardımcı Hakemliğine terfi edildi.

İnönü Üniversitesi İşletme Bölümü Yüksek Lisans Mezunu olan Yıldırım, Malatya Büyükşehir Belediyesinde Şube Müdürü olarak görev yapıyor.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Merkez yönetiminde de yer alan Yıldırım, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Malatya Şube Başkanlığı görevini de yürütüyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız