SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Azrail' Karşıdan Geldi: 5 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:48:21
'Azrail' Karşıdan Geldi: 5 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Darende karayolu Elbistan yol ayrımı Darıca Köyü kavşağında meydana gelen ve 3 aracın karıştığı trafik kazasında, araçlardan birinde bulunan ve akraba oldukları bildirilen 5 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Kazaya neden olan minibüsü olay yerinde terkederek kaçan sürücünün kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Edinilen bilgiye göre; kaza gece yarısı meydana geldi. Darende yönüne gitmekte olan ve sürücüsü belirlenemeyen 44 PH 583 plakalı minibüs, önce Cumali Polat yönetimindeki 65 DC 484 plakalı pikaba çarptı, daha sonra da karşı şeride geçerek Malatya yönüne gelmekte olan Nazım Deveci (29) yönetiminde bulunan 44 AS 711 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sırasında her iki araç da bariyerlere savruldu. Uçuruma yuvarlanmalarını bariyerlerin engellediği araçlardan 44 AS 711 plakalı otomobil, bariyerlerin üzerinde takılı kaldı ve can kayıpları da bu araçta meydana geldi. 

Kazanın haber alınması üzerine olay yerine ambulans, Jandarma ve AFAD acil kurtarma ekipleri gönderildi. Ekiplerin çalışmaları sonucu, otomobilden Nazire Kaya (42) ve Bilal Kaya (11) yaralı olarak çıkarıldılar. Yaralılar hastaneye gönderilirken, ekiplerin 2 saatlik çalışması sonucu otomobil sürücüsü Nazım Deveci ile otomobilde bulunan Nurgül Doğan (47), Tayyip Doğan (8) ile yaşı öğrenilemeyen Melek Doğan'ın cansız bedenleri otomobil enkazından çıkarıldı.

Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralılardan Nazire Kaya'nın da yaşamını yitirmesiyle, kazada ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Bilal Kaya'nın tedavisinin ise sürdürüldüğü bildirildi. 

Kazaya karışan araçların sürücülerinden Cumali Polat'ın yara almadan kazayı atlattığı belirlenirken, feci kazaya neden olan, kaza yerinden kaçan ve kimliği saptanamayan minibüs sürücüsünün kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışmalara başlandı. Minibüs sürücüsünün de yaralı olabileceği bildiriliyor.

5 kişinin öldüğü otomobilde bulunanların, bir yakınlarının Elbistan'daki düğün törenlerine katıldıktan sonra Malatya'ya dönmekte iken kaza geçirdikleri öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız