SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Azubuike Gidecek mi?

0
Güncellendi - 2016-06-18 02:21:10
Azubuike Gidecek mi?
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig’de ikinci sezonunu yaşayacak olan Yeni Malatyaspor iç ve dış transferde hareketli günler yaşarken, futbolculara gelecek olan teklifleri de değerlendirmeye başladı.

Fransız devlerinden Monaco, Yeni Malatyaspor’un Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike’yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Devre arasında da Azubuike için Yeni Malatyaspor’un kapısını çalan Fransız ekibi, iki tarafın fiyatta anlaşamaması nedeniyle transferi gerçekleştirememişti.

Nijerya U23 Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan Azubuike için daha öncede sarı kırmızılıların kapsını çalan Fransız ekibinin daha ciddi bir teklif sunacağı öğrenildi. Bir süredir Azubuike’yi izlemeye alan ve geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor’a teklifte bulunan Fransız ekibi Monaco’nun genç oyuncu için harekete geçtiği ve 2 milyon doları gözden çıkarttığı iddia edildi.

Yeni Malatyaspor’un Monaco’dan gelecek teklife göre net bir karar verecek. Fransız temsilcisinin 2 milyon dolar teklif etmesi halinde yönetimin transfere sıcak bakabileceği öğrenildi.

2015-16 sezonunun devre arasında Azubuike’yi markaja alan Monaco kulübünün, bu transferi biran önce bitirip genç oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Türkiye Kupası da dahil olmak üzere 28 maçta forma giyen 19 yaşındaki genç orta saha oyuncusu, 2 bin 50 dakika sahada kaldı. Toplamda 5 sarı 1 kırmızı kart gören yıldız futbolcu gol atamadı. Nijerya 23 yaş altı milli takımın kaptanlığını da yapan yıldız futbolcu, gelecek vaat eden futbolcular arasında gösteriliyor.

“FİYATI 2 MİLYON DOLAR OLARAK BELİRLEDİK”

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, Azubuike’nin serbest kalma ücretini 2 milyon dolar olarak belirlediklerini kaydederek, bunun altında gelecek teklifleri değerlendirmeyeceklerini ifade etti.

Monaco’dan henüz resmi bir teklif almadıklarını açıklayan Gevrek, “Biz Azubuike için 2 milyon Euro fiyat belirledik. Eğer bu parayı getirirler ise oturur konuşuruz. Bunun altındaki bir rakama futbolcumuzu satmayı düşünmüyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyasporlufk (7 yıl önce)
    2 milyon dolar vermezler bence kımse kımseyı kandırmasın 1.5 mılyon dolara verın gıtsın kurtulalım bunun yerıne ne oyuncular var
    0
    0
    Yanıtla