SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Azubuike Olimpiyata Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2016-07-31 18:03:47
Azubuike Olimpiyata Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Milli Takım kampında yer aldığı için Yeni Malatyaspor ile kamp çalışmalarına katılamayan Azubuike (soldaki), hem olimpiyatlara hem de yeni sezona hazırlanıyor.

Yeni Malatyaspor’un Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, Nijerya 23 Yaş Altı Millî Futbol Takımının kampında bulunuyor. Milli Takımın kaptanlığını da yapan Azubuike, hem olimpiyatlara hem de Yeni Malatyaspor ile PTT 1. Lig’de geçireceği yeni sezona hazırlanıyor.

Azubuike, hazırlıkların iyi geçtiğini ifade ederek, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandığını kaydetti.

Bir an önce takıma katılmak istediğini belirten genç orta saha oyuncusu, “Yeni sezona milli takım kampında hazırlanıyorum. Hem olimpiyatlara hem de yeni sezona en iyi şekilde hazırlandığımı söyleyebilirim. Bir an önce takıma katılmak sabırsızlanıyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hakan (7 yıl önce)
    İrfan bu oyuncu gelişimini yapar alman alt yapısı var bu çocuğu geliştirir
    0
    0
    Yanıtla
  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    azubike maçlarda görev yapıp madalya ile dönerse para eder yoksa bizimle sezonu geçirir haydi azubike seni büyük takıma iyi parayla satalım
    0
    0
    Yanıtla