SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Azubuike 'Teklif Var', Kulüp 'Yok'

0
Güncellendi - 2017-05-29 02:31:43
Azubuike 'Teklif Var', Kulüp 'Yok'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un 20 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike hakkında çıkan transfer dedikoduları yönetimi harekete geçirdi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olan Azubuike için bir dönem Fransız devi Monaco devreye girmiş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Nijeryalı genç oyuncu için Galatasaray ve Beşiktaş’ın devrede olduğu haberleri üzerine yönetim harekete geçti. Sarı siyahlı yönetimin 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncuyla 4 yıllık yeni bir sözleşme imzalamak istediği iddia edildi.

“KULÜBÜMÜZE GELEN RESMİ BİR TEKLİF YOK”

Azubuike'nin bir radyo programında, "Devre arasında menajerimi birkaç takım aradı, bu takımlar arasında Galatasaray'da vardı. O dönem ben bu teklifleri değerlendirmedim. Galatasaray ile gündeme geldiğim için çok gururluyum. Kariyerime Türkiye'de devam etmek istiyorum. İsmim Beşiktaş ile de anıldı. Beşiktaş çok büyük bir kulüp, çok büyük bir camia, siyah beyazlı takımda oynamak isterim" açıklamaları üzerine kulüp tarafından bir mesaj yayınlandı. Evkur Yeni Malatyaspor’un resmi sosyal hesabından yapılan açıklamada, “Oyuncumuz Azubuike Okechukwu ile ilgili basında yer alan haberler asılsızdır. Kulübümüze yapılan herhangi bir resmi teklif bulunmamaktadır” denildi.

Bayelsa ve Niger Tornadoes formalarını giydikten sonra 7 Ağustos 2015’te Evkur Yeni Malatyaspor’a katılan Nijerya U23 Milli takımının da kaptanı Azubuike, TFF 1. Lig’de 29 maçta 2 bin 486 dakika forma giydi. 12 sarı kart gören Azubuike, gol kaydedemedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • levent (6 yıl önce)
    yeni kanteyi Galatasaraya bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Umarım satılır bari elimizde kalmaz iyi paraya satılırsa çok sevinirim
    0
    0
    Yanıtla