SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Azubuike ve Aydın Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:29:17
A- A+ PAYLAŞ

Alanyaspor karşısında ligdeki ilk galibiyetlerini aldıklarını dile getiren Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, 13 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacakları Kardemir Karabükspor karşılaşmasından da 3 puanla ayrılıp, galibiyet serisi yakalamak istediklerini kaydetti.

Tecrübeli çalıştırıcı, her geçen hafta daha iyi bir performans ortaya koyduklarını belirterek, yükselen form grafiklerini devam ettirmek istediklerini belirtti. 

“AZUBUİKE VE AYDIN KARABÜK MAÇINDA OYNAYAMAYACAK”

Kardemir Karabükspor maçında Azubuike ve Aydın’ın forma giyemeyeceklerini kaydeden İldiz, “Milli takım arasını iyi geçirdik. Tabiki trendi yükselen takımlar için aralar çok iyi olmaz. Biz bu arayı iyi değerlendirdik. Eksiklerimizi görmeye çalıştık. Bildiğiniz gibi Azubuike milli takıma gitti. Büyük ihtimalle Karabük maçında olmayacak. Aydın talihsiz bir sakatlık geçirdi biliyorsunuz. Bu nedenle o da oynayamayacak. Onun dışında son dakikada aldığımız oyuncular var. Musa Sinan eksiklerini gideriyor. Son gün aldığımız Yakup’un da son durumuna bakacağız. Ama şunu söyleyeyim Karabük tabiki zor bir deplasman. Geçen yıl talihsiz bir şekilde düştüler ve kadrolarını yenilediler. Çok iddialı bir ekipler. Tekrar çıkmak istiyorlar. Benim de orada çok güzel günlerim geçti. Orada başkanından menajerine herkesle çok güzel günler yaşadık. Onları tekrar göreceğim için, orada olacağım için mutluyum. Ancak futbol sahada oynanır. Maçta da güzel bir mücadele olmasını diliyorum. Biz de Yeni Malatyaspor olarak elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

"BANA DA ŞANS GELECEKTİR.."

Bu Pazar karşılaşacakları Karabükspor maçıyla ilgili konuşan futbolcu Vedat Budak ise, “Takıma yeni katılan arkadaşların uyum sürecini atlatıyor. Kaliteli oyuncular geldi. Maç yaptıkça performansı artan bir takımız. Burası Malatya. Buranın bir geçmişi var. Buranın bir forma rengi var. Maça çıkınca, ismi bile değer gören bir takım. Zaten hak ettiği başarıları bulacaktır. Karabükspor maçı da zorlu geçecek. Ama biz zoru severiz. Bu zorluğu da atlatıp, yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kendi performansı hakkında da konuşan Budak, “Ben, hayatımda ilk defa geçen sene 2 lig takımında oynadım. O da Yeni Malatyaspor oldu. Her zaman 1.Ligde oynayan bir futbolcuyum. Hocamızın takdiri. Ben sonradan açılan bir oyuncuyum. Kendimi biliyorum. Yavaş yavaş bana da şans gelecektir. Geldiği zamanda elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım. Bu takımda Ahmet ya da Mehmet oynamış çokta önemli değil. Oynayan herkes elinden geleni ortaya koyacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız