SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Azubuike'li Nijerya Şampiyon

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:44:04
Azubuike'li Nijerya Şampiyon
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyasporlu Azubuike Okechukwu'nun formasını giydiği Nijerya Ümit Milli Takımı, Afrika U23 Uluslararası Turnuvası finalinde Cezayir’i 2-1 yenerek kupanın sahibi oldu. 

Afrika Futbol Federasyonu tarafından Senegal'de düzenlenen U23 Afrika Kupası'nda Azubuike'nin formasını giydiği Nijerya Milli Takımı finalde Meksika ile karşılaştı. Azubuike'nin takım kaptanlığını yaptığı Nijerya U23 Milli Takımı, karşılaşmayı 2-1 kazanarak, turnuvanın şampiyonu oldu.

Yeni Malatyasporlu Azubuike, Nijerya forması altında gruplarda oynanan Mali (3-2), Mısır (2-2), Cezayir (0-0) karşılaşmalarında takım kaptanı olarak sahaya çıktı. Final maçında Meksika karşısında ilk on birde sahaya çıkan Azubuike, maç boyunca etkili bir oyun ortaya koydu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız