SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Azubuike'nin Doğum Gününü Böyle Kutladılar

0
Güncellendi - 2018-04-19 18:39:20
Azubuike'nin Doğum Gününü Böyle Kutladılar
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un 21 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu ve Nijerya milli takımında da forma giyen Okechukwu Godson Azubuike’nin doğum günü farklı bir organizasyon ile kutlandı.

Bu hafta Beşiktaş ile deplasmanda karıcılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’da moraller yerinde. Beşiktaş maçına hazırlık antrenmanında 21 yaşına giren orta saha oyuncusu Azubuike’nin doğum gününü takım arkadaşları tarafından kutlandı.

Antrenmanın başında sahaya gelen Azubuike’nin doğum günü nedeniyle takım arkadaşları önce başından aşağıya un döküp, ardından kafasında yumurta kırdılar.

Futbolcu arkadaşları Azubuike’ye “Azo ombelt oldun” diye takıldılar.

Azubuike için hazırlanan doğum günü pastasını keserken,teknik direktör Erol Bulut,elleriyle pastayı Azubuike’ye yetirdi.

Azubuike için hazırlanan doğum günü kutlaması Evkur Yeni Malatyaspor kulübünün resmi sosyal paylaşım adreslerinde de paylaşıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • BABA (5 yıl önce)
    şimdi AZU 21 yaşındamı, inanmıyorum, doğru değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (5 yıl önce)
    Ozentiler
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem tataroglu (5 yıl önce)
    gardaş dogum günün kutlu olsun biraz gün kurusuyla hoşaf içirinki gendine gele bizim abuzer
    0
    0
    Yanıtla