SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Azubuike'ye Monaco Kulübü Talip

0
Güncellendi - 2016-06-14 16:10:32
Azubuike'ye Monaco Kulübü Talip
A- A+ PAYLAŞ

Fransız kulübü Monaco, Yeni Malatyaspor’da forma giyen Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike’yi kadrosuna katmak istiyor.

Nijerya U23 Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan Azubuike için daha öncede sarı kırmızılıların kapsını çalan Fransız ekibinin daha ciddi bir teklif sunacağı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Nijeryalı, geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor. Bir süredir Azubuike’yi izlemeye alan ve geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor’a teklifte bulunan Fransız ekibi Monaco’nun genç oyuncu için harekete geçtiği ve 2 milyon doları gözden çıkarttığı iddia edildi.

TRANSFERİ BİTİRMEK İSTİYORLAR

Yeni Malatyaspor’un Monaco’dan gelecek teklife göre net bir karar verecek. Fransız temsilcisinin 2 milyon dolar teklif etmesi halinde yönetimin transfere sıcak bakabileceği öğrenildi.

2015-16 sezonunun devre arasında Azubuike’yi markaja alan Monaco kulübünün, bu transferi biran önce bitirip genç oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Türkiye Kupası da dahil olmak üzere 28 maçta forma giyen 19 yaşındaki genç orta saha oyuncusu, 2 bin 50 dakika sahada kaldı. Toplamda 5 sarı 1 kırmızı kart gören yıldız futbolcu gol atamadı. Nijerya 23 yaş altı milli takımın kaptanlığını da yapan yıldız futbolcu, gelecek vaat eden futbolcular arasında gösteriliyor.

Bu transfer hakkında Alima Yeni Malatyaspor kulübünden resmi bir açıklama henüz gelmezken, bu transfere yeşil ışık yakan kulüp Başkanı Adil Gevrek’in, teknik direktör Bayram Bektaş’ın raporunu bekleyeceği öğrenildi. Bektaş’ın ise bu transfere fazla sıcak bakmadığı gelen haberler arasında.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Cem (7 yıl önce)
    Malatyaspor yönetimi üyeleri acaba ömrü hayatları boyunca 2 milyon doları bir arada gördülermi ki? Bence yalan haber... Menajer oyunu haber bunlar... 6 Trilyon para ne demek, bu haberin yazanın kafasından banada verin nolur :)
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (7 yıl önce)
    satarken madde koysunlar sözleşmeye daha fazla paraya başka takıma giderse pay alınsın bence hiç düşünmeden 2 nin üstüne ne verirlerse satılsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Jose (7 yıl önce)
    Futbolcu mu hali saha oyuncusu mu belli degil. Yemişler sizi bu saatten sonra gelisme gosteremez. Dribling, pozisyon alma, ziplama, dayaniklik ve guc yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat ÇELİKYAY (7 yıl önce)
    Satılsın yerine genç yetenekli futbocu alınırsa iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Njitap geremi diye bir futbolcu vardı.Ankaragücü çok cuzi bir parayla afrikadan getirtmiş, sonrada gençlerbirliğine geçmişti.Gençlerbirliği bu futbolcuyu 5 milyon $'a standart liege sattığında Yeryerinden oynamıştı.Oysa geremi daha sonra Real madrite transfer olacak ve belçika klübüne 30 milyon $ kazandıracaktı.Geremi Real madritte deki başarılı yıllarından sonrada chealsede top oynamıştı.Demem o ki peşini geçen yıldan beri bırakmıyorsa fransız klübü bu futbolcuyla ciddi olarak ilgileniyor ve bir bildiği var ve gelecek görüyor.Klüp menfaatleri gözetilerek rakamın üzerine çıkılmalı .Bence 3 milyon euro eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Bu işte kar varsa hemen verin.Transfer paramız yok.O parayla 4 veyahut 5 topcu alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil kaya (7 yıl önce)
    Yok 10 milyon ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Edin Terzic (7 yıl önce)
    5 te yetmez 7 olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengizhan (7 yıl önce)
    2 milyon dolar yetersiz 3 miyon dolara verin gitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 de yetmez 5 olsun
    0
    0
    Yanıtla