SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Azuka'nın Lisansı Çıktı

0
Güncellendi - 2016-01-29 17:51:39
Azuka'nın Lisansı Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'da transferi yılan hikayesine dönen  Nijeryalı Azuka Izu’nun (sağdaki)  lisansı nihayet çıkarıldı. Azuka, görev verilmesi halinde bundan sonraki maçlarda oynayabilecek.

Alima Yeni Malatyaspor, yaklaşık 1 ay önce transfer ettiği ancak lisans işlemleri halledilemediği için ikinci yarının ilk 2 haftasında faydalanamadığı Nijeryalı Azuka Izu’nun lisansını çıkardı.

Türkiye’de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Kahramanmaraşspor'da forma giyen Azuka'yı Antalya kampında deneyecek olan sarı kırmızılılar, 27 yaşındaki oyuncunun performansını değerlendirmiş ve kadrosuna katmıştı. Bir türlü Kazakistan Federasyonu'ndan lisansı ile ilgili gerekli belgelerin gelmemesi sarı kırmızılı yönetimi harekete geçirdi. Federasyonu ile yazışmalarını gerçekleştiren yöneyim, gerekli belgelerin gönderilmesiyle Nijeryalı'nın lisansını çıkardı.

FORVET MEVKİİNDE FORMA GİYİYOR

Kazakistan’ın Irtysh Pavlodar takımında forma giyen Nijeryalı futbolcu, Türkiye’de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Kahramanmaraşspor formalarını giymişti.

Türk futbolunu yakından tanıyan Azuka, orta saha ve forvet bölgelerinde forma giyiyor. 27 yaşındaki Azuka, PTT 1.Lig’de toplamda 28 karşılaşmaya çıktı ve 9 gol attı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız