SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Belediye Deplasmanda Yenik

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:21:53
B.Belediye Deplasmanda Yenik
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Voleybol 2. Lig B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor erkek voleybol takımı, deplasmanda Bingöl ekibi Solhan Spor'a 3-0 yenildi.

Sezona bir dizi sıkıntılarla başlayan ve genç ağırlıklı bir kadroyla 2. Lig'de mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, yaşanan sıkıntılara rağmen gruptaki mücadelesini sürdürüyor.

Ligin 8. haftasında grubun iddialı ekiplerinden Solhan Spor'a konuk olan turuncu yeşilliler, müsabakayı 25-16, 25-23 ve 25-22'lik setlerle 3-0 kaybetti. Üst üste üçüncü mağlubiyetini alan Malatya Büyükşehir Belediyespor, haftayı 6 puanla 10. sırada tamamladı. Turuncu yeşillilerin ligde 2 galibiyeti bulunuyor.

BASKETBOLDA DA..

Bu arada, Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci maçında Kayseri ekibi Üniversiteler Gençlik'e 100-63 yenildi.

Ligde 10. Grup'ta yer alan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci hafta maçında Üniversiteler Gençlik'e konuk oldu. Kayseri Süleyman Demirel Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Üniversiteler Gençlik, 100-63 kazandı.

Grup'ta oynadığı iki müsabakayı da kaybeden Malatya Büyükşehir Belediyespor, iki haftada potasında 180 sayı gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız