SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Belediye Eleme Maçlarına Katılacak

0
Güncellendi - 2016-04-18 20:10:57
B.Belediye Eleme Maçlarına Katılacak
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) Play-Off E Grubu'nu üçüncü sırada tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, eleme müsabakalarına çıkacak.

Play-Off Grupları'nda müsabakalar tamamlandı. Grup'ta 8 müsabakada 3 galibiyet, 5 mağlubiyet alan Malatya Büyükşehir Belediyespor, 11 puanla üçüncü sırada yer aldı. Safranbolu Belediye'yi deplasmanda yenerek, üçüncü sırada yer alan Malatya Büyükşehir Belediyespor bir üst tura adını yazdırdı.

Eleme müsabakalarına katılacak olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, çaprazda Bursa ekibi İnegöl Belediye ile eşleşti. 3 müsabaka üzerinden oynanacak olan elemelerde, 2 müsabakayı kazanan bir üst tura adını yazdıracak. Malatya Büyükşehir Belediyespor'un elemede rakibi olan İnegöl Belediye, sezona güçlü bir kadroyla başladı. İyi bir bütçeyle Play-Off Grubu'nda yer alan Bursa temsilcisi, F Grubu'nda 10 müsabakada 9 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı ve averajla grubu ikinci sırada tamamladı.

"TAKIM OLARAK İYİ MÜCADELE EDİYORUZ"

Malatya Büyükşehir Belediyespor'un Antrenörü Erol Akdeniz, Play-Off Grubu'nda büyük bütçeli takımlara karşı iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade etti.

Akdeniz, zorlu bir grupta yer almalarına karşın üçüncü sırada yer alarak, bir üst tura çıktıkları için mutlu olduklarını kaydederek, "Bölgesel ligde yer alan takımların birçoğu büyük bütçelerle bu ligde mücadele ediyor. Bizde sezon başında iyi bir yapılanmayla lige başladık. Önce normal grubu iyi bir yerde tamamladık daha sonrada Play-Off Grubu'nda üçüncü sırada yer alarak, eleme müsabakaları oynama hakkını elde ettik. Eleme müsabakalarında da iyi mücadele ederek, başarılı olmak istiyoruz. Bizlere bu noktada büyük destek veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve kulüp başkanı Orhan Barman'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız