SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Belediye Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:40:33
B.Belediye Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme takımlarından Malatya Battalgazi Belediyespor, Olağanüstü Genel Kurulunu yaptı. 

Battalgazi Meclis Salonu'nda, Eski İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'nın divan başkanlığında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul Belediye Meclis Üyeleri, Battalgazi Belediyespor idareci, antrenör ve sporcuları katıldı.

Olağanüstü Genel Kurulda konuşan divan başkanı Naci Şavata, "Yeni yönetim hayırlı uğurlu olsun. Malatya sporuna altyapı olarak çalışmak üzere göreve talip oldunuz. Bizlerde bu amatör takımlarda oynayarak bugünlere geldik. İnşallah geçmiş dönemlerde uygun bir yapı hazırlanır ve semt sahaları yapılır. Geniş bir çerçevede semt sahaları yapılabilir. Yoksa Malatya'da futbol gerektiği gibi gelişmez" dedi.

Malatya Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Rıdvan Budak ise, "Battalgazi Belediye Başkanımızın tavsiyeleri üzerine bu göreve talip olduk. Battalgazi Belediyespor'u hak ettiği yere getireceğiz. Spor birleştirici bir güçtür. İnşallah bunu da en güzel şekilde yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Budak başkanlığındaki Malatya Battalgazi Belediyespor yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ela Erkoç, Şahin Uslu, Hilal Acı, Kahraman Fırat, Burhan Güler, Erkan Van, Abuzer Altun, Yaşar Karataş, Abdulvahap Şerefhanlı, Zafer Kırçuval, Mustafa Sayın, Ertuğrul Köse, Mahmur Ayaz, Mehmet Karabay, Yavuz Doğan, Mehmet Erhan Doğan, Ahmet Dağ,Ramazan Şaşa, Soner Tutar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız