SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Belediye Krizi Atlattı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:12:52
B.Belediye Krizi Atlattı
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler 2. Voleybol Ligi takımlarından Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı sezon başlangıcındaki sıkıntılarını atlattı. Takımın tecrübeli oyuncuları ile ekonomik konularda anlaşamayan yönetim ve sporcular arasındaki kriz tamamen çözüldü. İlk resmi maçına çıkmayarak bir anda gündeme oturan temsilcimiz sonraki haftalarda genç oyuncularla mücadele edip 2 galibiyet alınca yönetim, teknik heyet ve sporcular arasındaki bağ da güçlendi. Son olarak takımın tecrübeli oyuncuları ile de anlaşma sağlayan yönetim, voleybol takımı için bu yıl ilk kez mücadele edilen ligde, küme düşmeme hedefi koydu. 

-YÜZLER GÜLMEYE BAŞLADI

Gruptan henüz lig başlamadan çekilen bir takım olduğu için sadece tek takımın küme düşeceği açıklanırken, bu konuda en büyük rakibi Van Erciş’i deplasmanda yenen Büyükşehir şimdilik bu korkuyu da atlatmış oldu. Geçen yıl şampiyon olan kadroyu büyük ölçüde muhafaza ederek, birkaç takviye ile yola devam eden Malatya Büyükşehir Belediyespor’da kulüp başkanı Orhan Barman gelecekle ilgili umutlu konuştu.

“DOĞRU YOLDA İLERLİYORUZ”

Doğru yolda ilerlediklerini ifade eden Barman, “Sezon bizim için sancılı başladı ama şimdi her şey yolunda diyebilirim. Özellikle grubumuzda bir takımın zaten düşmüş olması ve sadece tek takımın küme düşecek olması bizi bir hayli rahatlattı. Zor zamanlarımızda 2 maç kazandık ve lige sımsıkı tutunduk. Hedefimiz bu yıl ligde kalmak. Tabi bu demek değil ki sadece tek takım düştü diye rehavete kapılacağız. İlk yılımız olduğu için önce kalıcı olacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız