SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Belediye Lidere Boyun Eğdi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:08:35
B.Belediye Lidere Boyun Eğdi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, evinde grubun lideri Hatay Büyükşehir Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı başhakem Rıdvan Bozyiğit ile yardımcı hakem Eyyüp Şahin yönetti. 

Malatya Büyükşehir Belediyespor Faruk, Nihat, Turan, Furkan, Ahmet Bilal ve Bayram ile Hatay Büyükşehir Belediyespor ise Burak, Kürşat, Dergunov, Hüseyin, Eren ve Ali ile mücadeleye başladı.

Müsabakanın birinci setine Hatay Büyükşehir Belediyespor iyi başladı. Üst üste sayılar üreten Hatay Büyükşehir Belediyespor, birinci teknik molaya 8-7 üstün girdi. Teknik mola sonrası oyunda üstün olan taraf Malatya Büyükşehir Belediyespor’du. Rakibinin fazla sayı üretmesine izin vermeyen Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci teknik molaya 16-12 üstün girdi. Setin sonunda iki takımda oyunu kazanmak için mücadele ederken, set sonunda daha iyi taraf olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, birinci seti 26-24 üstün tamamladı.

İkinci sete Malatya Büyükşehir Belediyespor iyi başladı ve ilk teknik molaya 8-6 üstün girdi. Daha sonraki bölümde Hatay oyunu dengeledi ve ikinci teknik molaya 16-15 üstün girdi. Moladan sonra pek varlık gösteremeyen Malatya Büyükşehir Belediyespor, seti 25-20 kaybetti. 

Üçüncü sete Hatay Büyükşehir Belediyespor iyi başladı ve birinci teknik molaya 8-6 üstün girdi. Müsabakada üstünlüğü hiç elden bırakmayan Hatay, ikinci teknik molada farkı açtı ve durumu 16-9’a getirdi. Malatya Büyükşehir Belediyespor’un fazla sayı üretmesine izin vermeyen Hatay Büyükşehir Belediyespor, üçüncü seti 25-14 üstün tamamladı ve durumu 2-1’e getirdi. 

Müsabakanın dördüncü setinde de üstün taraf Hatay Büyükşehir Belediyespor’du. Dördüncü sete sayıyla başlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, birinci teknik molaya 8-6 üstün girdi. Mola dönüşünde de oyundaki üstünlüğünü sürdüren Hatay, ikinci teknik molaya 16-9 üstün girdi. Teknik mola dönüşünde de üstünlüğünü sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyespor, dördüncü seti 25-13 üstün tamamladı ve müsabakayı 3-1 kazandı.

Müsabakanın dördüncü setinde sol ayak bileği dönen ve oyundan çıkan Malatya Büyükşehir Belediyespor’un oyuncusu Nihat Birsin, ambulansla Malatya Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. 

Müsabaka sonrası açıklamada bulunan Malatya Büyükşehir Belediyspor Kulübü Başkanı Orhan Barman, müsabakanın ilk setini aldıklarını ancak daha sonra Hatay Büyükşehir Belediyespor’un müsabakada üstünlüğü sağlayarak, 3-1 galip geldiğini ifade etti.

Barman, müsabakada oyuncuları Nihat Birsin’in sakatlanmasının kendilerini üzdüğünü de kaydederek, oyuncularına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Takım Antrenörü Kamil Özbey ise, iyi direnç gösterdiklerini belirterek, “Beklediğimizin üzerinde bir performans oyuncularım gösterdi. Oyuncularımı kutluyorum. Rakibimiz iyi, tecrübeli ve güçlü bir takımdı. Ligin lideri durumundalar. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olmaya çalışacağız” dedi.

Setler:

Birinci set: 26-24 (Malatya Büyükşehir Belediyespor)

İkinci set: 20-25 (Hatay Büyükşehir Belediyespor)

Üçüncü set: 14-25 (Hatay Büyükşehir Belediyespor)

Dördüncü set: 13-25 (Hatay Büyükşehir Belediyespor)

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız