SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Belediye Üst Tura Çıktı

0
Güncellendi - 2016-04-17 20:02:56
B.Belediye Üst Tura Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) Play-Off E Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Safranbolu Belediye'yi 67-66 yenerek, adını bir üst tura yazdırdı.

Safranbolu Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Reha Demir-Ömer Sarı hakem ikilisi yönetti. Baştan sona kıyasıya bir çekişmeye sahne olan müsabakayı Malatya Büyükşehir Belediyespor, 1 sayı farkla 67-66 kazanarak, bir üst tura çıktı.

Play-Off E Grubunu üçüncü sırada tamamlayan turuncu yeşilliler, 24 takım arasına kalarak, eleme müsabakalarında mücadele etme hakkını kazandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kolpacino Özgür (8 yıl önce)
    Güzel şehrimiz Malatyamızın gençlerinin her birine teşekkürlerimi borç bilirim. Özellikle de bu işe gönül veren Oğuz Hocaya. Yaşadığım şehrin takımı basketbol branşında bir başarıya daha imza atmış. Kısıtlı bütçe ile nasıl güzel işler yapılır işte kanıtı. Cengizhan Vuralın da formaları satışa çıksın istiyoruz. Bundan sonra kim kimi koparıyor görelim bakalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efekan (8 yıl önce)
    Yenince 2 satır yazarsınız,yenilince döşer üstüne sıva yaparsınız.Helal olsunki bu gençler 300-400 bin bütçeli takımları yendiler...ama kimin umrumda veya ne için umrunlarında olsun
    0
    0
    Yanıtla