SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Belediyespor Kadroyu Güçlendiriyor

0
Güncellendi - 2016-08-10 20:33:11
B.Belediyespor Kadroyu Güçlendiriyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Liginde mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, 1. Lig ekibi Tokat Belediye Plevne’den Bekir Sarıkaya’yı kadrosuna kattı.

Yeni sezona iddialı hazırlanan ve bu kapsamda transfer çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, 1. Lig ekibi Tokat Belediye Plevne’den 26 yaşında ve 1.93 metre boyundaki Bekir Sarıkaya ile anlaştı.

Kayseri Melikgazi Belediyespor’un altyapısında yetişen genç oyuncu, geçtiğimiz sezon Tokat Belediye Plevne’nin formasını giymişti.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman, Malatya Büyükşehir Belediyespor olarak bu sezon hem 2. Lig hem de 3. Lig’de takımlarının olduğuna dikkat çekerek, 2. Lig’deki takımlarının kadrosunu güçlendirme adına transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Barman, kulüp olarak voleybolda iyi bir altyapıya sahip olduklarını ifade ederek, “Malatya Büyükşehir Belediyespor olarak çifte gurur yaşıyoruz. Nedeni ise bu sezon voleybolda hem 2. Lig hem de 3. Lig’de takımımız var. 3. Lig’deki takımımız altyapımızdan yetişen sporculardan oluşuyor. 2. Lig’de yer alan takımımızda da altyapımızdan yetişen sporcularımız var. Ama geçen sezon başında bazı sıkıntılar yaşamıştık. Bu sezon aynı sıkıntıları yaşamamak adına iyi bir çalışma yürüttük. Yeni transferlerle birlikte takımımız daha da güçlendi” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız