SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Belediye'ye Bir Transfer Daha

0
Güncellendi - 2016-08-18 01:28:00
B.Belediye'ye Bir Transfer Daha
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig takımlarından Malatya Büyükşehir Belediyespor, 1995 doğumlu 1.93 metre boyundaki pasör Çağatay Rıfat Kale’yi kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, yıldız milli takım formasını da giyen Kale ile anlaşma sağladı. Ankara SSK, TVS Spor Lisesi, Halkbank, Hatay Payay Belediye, İzmit TFL Altekma ve Bigadiç Belediye takımlarının formasını giyen genç oyuncu, yeni sezonda turuncu yeşilli takımın başarısı için ter dökecek.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman, takım olarak iyi transferler yaptıklarını kaydederek, transfer çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Barman, teknik heyetle yaptıkları istişareler sonucunda listelerinde yer alan sporcuları kadrolarına kattıklarını ifade ederek, 1 ya da 2 oyuncu daha alarak, transferi tamamlamayı amaçladıklarını dile getirdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a kulübe sağladığı imkan ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Barman, “Bu sezon iyi bir kadro kurduk. Listemizde yer alan sporcuları, teknik heyetimizle istişare yaparak kadromuza kattık. İnşallah yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıp, hedefimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız