SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B. Belediyespor'da Görev Dağılımı

0
Güncellendi - 2016-08-31 18:58:07
B. Belediyespor'da Görev Dağılımı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Battalgazi Belediyespor Kulübünde yönetim kurulu toplanarak görev bölümü yaptı.

Geçtiğimiz hafta olağan genel kurulunu yapan Battalgazi Belediyespor Yönetim Kurulu Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Malatya Şubesinde toplanarak görev bölümü yaptı.

İş adamı Şahin Uslu’nun kulüp başkanlığındaki yönetimde görev dağılımı şöyle oluştu:

Başkan vekili Nevzat Aslan, başkan yardımcıları Mehmet Ali Doğan ve Mehmet Başer, asbaşkanlar Nadir Çalık, Mustafa Zeren, Vahap Güner, genel sekreter Bekir Toksöz, muhasip Kemal Deniz. Öte yandan Futbol Şube Komisyonuna Mahmut Cücemen, Mustafa Gümüşboğa, Emir Güven, Ertuğrul Köse, Ömer Akköse; Halk Oyunları Sorumluluğuna Kemal Deniz, Taekwondo Sorumluluğuna Kahraman Fırat, Boks Sorumluluğuna Fuat Gözeneli, Güreş Sorumluluğuna Adil Çulha, Tesisler Sorumluluğuna Hasan Van getirildi.

Battalgazi Belediyespor kulüp başkanı Şahin Uslu, hedefleri olan bir kulüp olacaklarını ifade ederek,  “Alt yapıda olan genç sporcularımızın çalışacağı antrenman sahalarından başlayarak tesis sorunumuzu çözeceğiz. Kulübümüzün ihtiyacı olan Otobüsü alacağız. Kulübe gelir getirecek kaynaklar yaratıp ayağımızı yere sağlam basacağız. Önce tesisleşmeden başlayarak Battalgazi Belediyespor’u alt yapısıyla, tesisleriyle ilçemize hizmet veren bir spor kulübü haline getirmek başlıca hedefimiz olacak. Amatör liglerde mücadele eden takımlarımızın başarılı olması için çalışacağız" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

battalgazibelediyespor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ramazan (7 yıl önce)
    Halkın tepki vermeyeceğini bilsem kulübü kapatırım diyen selo Başkan 2 senen kaldı. İyi değerlendir. Dostuna ver, arkadaşını , akrabanı getir başa koy... Tacı autu bilmeyen adamlarla gençlik yapılanmasından bahset. 400 bin nüfuslu bir merkez ilçe den sene sonunda herkes görecek ki hiçbir ilerleme olmayacak. Selo hala 65 yasında Ada'mı kulübe hoca olarak koyuyor. Kundurayla çim de antrenman yaptıran bir hoca dan ne bekliyorsunuz. Feldkamp değil herhalde
    0
    0
    Yanıtla