SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B Planı

0
Güncellendi - 2017-08-04 00:30:30
B Planı
A- A+ PAYLAŞ

Dövüş sanatlarında ustalaşmış farklı kökenlerden gelen ancak Berlin'de yaşayan dört arkadaş, günün birinde bir film çekimine katılmak için gittikleri mekanda acımasız bir mafya liderinin kucağına düşerler. İçlerinden birini esir alan mafya lideri, Gabriel adında başka bir gangstere ait çok değerli bir parçayı çalmalarını ister, aksi takdirde arkadaşları ölecektir. Zamana karşı yarışan 3 kafadar, kendilerini tehlikeli bir komplonun ortasında bulurlar.

Vizyon Tarihi: 4 Ağustos 2017

Yapımı : 2016 - Almanya

Tür : Aksiyon

Süre: 98 Dak.

Yönetmen : Ufuk Genç, Michael Popescu

Oyuncular : Can Aydın , Cha-Lee Yoon , Phong Giang , Eugene Boateng , Julia Dietze

Senaryo : Rafael Alberto Garciolo

Yapımcı : Ufuk Genç , Oliver Thau

Diğer Adı : B Planı: Yemişim A Planını

sinemalar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız